Δήλωση – σοκ Μπαλάφα: Ο θάνατος του 11χρονου Μάριου ήταν «μια στραβή» 

0

Σοκ προκαλεί η δήλωση του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μπαλάφα, ο οποίος, σε μια προσπάθεια να πείσει ότι η κυβέρνηση στην οποία μετέχει έχει καταφέρει να μειώσει την εγκληματικότητα, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «μια στραβή» το θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα, μέσα στο σχολείο του στο Μενίδι.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαλάφας δήλωσε πως το υπουργείο Δημόσιας Τάξης έχει μειώσει την εγκληματικότητα και έχει καταφέρει «άθλους» την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.
 «Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια, και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ. Τόσκας, δείχνουν όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας – εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο», ανέφερε, χαρακτηριστικά και πρόσθεσε, χωρίς ίχνος ντροπής και αντίληψης του τι λέει:«Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι».
«Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ», κατέληξε. 

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση – σοκ του Μπαλάφα στο ΣΚΑΪ 

Share.

Comments are closed.