Ανεξάρτητη Κίνηση εκπαιδευτικών Πύργου: Οι μάσκες πέφτουν. Οι «δεν αξιολογώ», έγιναν δοτοί αξιολογητές!

0

Στις 21 Νοεμβρίου του έτους 2014, όταν δίναμε τη μάχη για την ανατροπή της αξιολόγησης –χειραγώγησης, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. χαιρέτιζε την υπερήφανη στάση του Σχολικού Συμβούλου της 8ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αχαΐας, συναδέλφου Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου, ο οποίος, ακολουθώντας τη φωνή της συνείδησής του και τις αποφάσεις του Κλάδου, δήλωσε: «συντάσσομαι με τις οδηγίες της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Δασκάλων της οποίας είμαι ενεργό μέλος, και δεν συμμετέχω στις … διαδικασίες με τις οποίες υλοποιείται το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο για την αξιολόγηση.» Η ανακοίνωση της ΔΟΕ συνέχιζε : «Αυτή η στάση αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί όλο τον Κλάδο να ακολουθήσει το δρόμο του αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση – χειραγώγηση. Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε την πολιτική που υποβαθμίζει τη δημόσια εκπαίδευση, κατηγοριοποιεί τα σχολεία και οδηγεί σε στασιμότητα και απολύσεις.»

Σήμερα, οι συντασσόμενοι με τον κλάδο, μας καλούν να αντιταχθούμε στις αποφάσεις του και να συμμετέχουμε σε μια διαδικασία αξιολόγησης άδικης, ανώνυμης, αναιτιολόγητης και, εμφανώς, αντισυνταγματικής. ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην νέα αξιολόγηση των πρώην αγωνιστών!!! Καλούμε το Δ.Σ του Συλλόγου μας να λάβει, επιτέλους, θέση και να μη σιωπά ένοχα. Ήταν τόσο ωραίες οι μάσκες που μας είχατε πείσει κι εμάς πως αγωνιζόσασταν για τον κλάδο. Αποδείξατε πως αγωνιζόσασταν μόνο για τις καρέκλες τις ψεύτικης εξουσίας σας. Λυπούμαστε για εσάς που παλέψαμε μαζί και σας καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή να διατηρήσετε την αξιοπρέπειά σας. Να μιλήσετε. Να μη γίνετε δοτοί αξιολογητές. Να καταδικάσετε αυτά που σας επιβάλουν οι κομματικοί σας καθοδηγητές. Να απελευθερωθείτε από τα δεσμά σας και να έρθετε πάλι μαζί με όλους μας να αγωνιστούμε για τον κλάδο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, μπορούμε να αντισταθούμε στην αντιεκπαιδευτική πολιτική του κ.Γαβρόγλου. Ήρθε η ώρα της αλήθειας. Οι μάσκες έπεσαν. Ο βασιλιάς, είναι γυμνός.

Share.

Comments are closed.