Ι.Π. Μεσολογγίου: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017 

0

Η παρουσία των εκδηλώσεων που περιλαμβάνονται στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου έγινε σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δημήτρης Μπουσμπουρέλης και η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Σοφία Λαναρά, καθώς επίσης ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Αναστάσιος Σκαρμούτσος.
Την συνέντευξη προλόγισε ο Νίκος Καραπάνος, ο οποίος χαρακτήρισε τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος σε όλο το Δήμο, ως ιδιαίτερα αναβαθμισμένες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που απευθύνεται στο σύνολο των πολιτών και σε όλες τις ηλικίες.
Ακολούθως, η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος έγινε από την κυρία Σοφία Λαναρά και τους κ.κ. Δ. Μπουσμπουρέλη και Αν. Σκαρμούτσο.
Όπως τονίσθηκε από τους συμμετέχοντες στην συνέντευξη τύπου, η συνεργασία μεταξύ των φορέων του Δήμου υπήρξε άψογη και είχε ως αποτέλεσμα τη σύνθεση ενός προγράμματος που περιλαμβάνει εκδηλώσεις αναλόγου ποιότητας και ενδιαφέροντος, με συχνότητα σχεδόν καθημερινή.

Share.

Comments are closed.