Απόλυτη παράνοια:  Αφού οι 53 ψήφισαν το τέταρτο μνημόνιο… τώρα ζητούν αριστερή στροφή

0

Για άλλη μια φορά θα μας τρελάνουν… Τούτη τη φορά είναι η ομάδα των λεγομένων 53ων  του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι επέλεξαν να παίξουν και πάλι το παιχνιδάκι…  ψηφίζουμε όλα τα μέτρα και μετά ζητούμε αριστερή στροφή.

Έτσι οι «53» του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή, η εσωκομματική αντιπολίτευση υπό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, μια μέρα μετά την ψήφιση του τετάρτου μνημονίου στη Βουλή ζητούν ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αριστερή στροφή και να δεσμευτεί ο Αλέξης Τσίπρας ότι αν δεν πάρει αυτά που θέλει για το χρέος να μην τα εφαρμόσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Υπουργός Οικονομικών και αρχηγός των 53 ως πλήρης γνώστης του τι έχει συμφωνηθεί, δεν ανέφερε ούτε καν υπονόησε στις παρεμβάσεις του ότι τα μέτρα δεν θα εφαρμοστούν αν δεν λυθεί το θέμα του χρέους.

Σε άρθρο στον ιστότοπο της commonality.gr αναφέρουν χαρακτηριστικά ενόψη και του Eurogroup της Δευτέρας : «Η επόμενη ημέρα θα έχει μεγάλες δυσκολίες και πολλά θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη για το δημόσιο χρέος. Θα χρειαστεί να επαναληφθεί και να είναι απολύτως δεσμευτική η δήλωση ότι χωρίς ουσιαστική λύση για την απομείωση του χρέους δεν υπάρχουν μέτρα, δεν ισχύουν τα επώδυνα μέτρα».

Υπογραμμίζουν ότι τα αντίμετρα «υπήρξε μια επιτυχία της ελληνικής πλευράς, η οποία, ωστόσο, αν και σημαντική, δεν μπορεί να εξαλείψει τις κοινωνικές πληγές που θα αποφέρουν τα μέτρα». 

Και θέτουν εμμέσως θέμα και λειτουργίας της κυβέρνησης και προσώπων. 

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση των 53 στο commonality.gr με τίτλο «Η συζήτηση στη Βουλή και ο ΣΥΡΙΖΑ» πατώντας ΕΔΩ

Share.

Comments are closed.