Έγινε με επιτυχία η συνδιάσκεψη της ΕΔΕΜ

0

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνδιάσκεψη της ΕΔΕΜ στο ξενοδοχείο Royal Olympic σήμερα Κυριακή 7 Μαΐου 2017. Με τη συνδιάσκεψη αυτή ανοίγει και επίσημα ο προσυνεδριακός κύκλος των κομμάτων της ΔΗ.ΣΥ μέχρι την τελείωση του, που θα λάβει χώρα με το συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ στις 30/6 με 2/7.

Η συνδιάσκεψη ήταν καινοτόμα για τα πολιτικά δεδομένα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός ότι τη συνδιάσκεψη άνοιξαν 3 νέοι άνθρωποι που προέρχονται από την «ανοιχτή κοινωνία». Τρεις νέοι άνθρωποι, αχρωμάτιστοι και ακομμάτιστοι, στους οποίους δόθηκε βήμα να εκφράσουν τις ανησυχίες τους και τις τοποθετήσεις τους.

Ομιλητές ήταν ο κ. Απόστολος Πόντας, Πρόεδρος της ΕΔΕΜ καθώς και πολλά άλλα στελέχη της. Χαιρετισμό απεύθυναν μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Παπανδρέου (ΚΙΔΗΣΟ), η κ. Φώφη Γεννηματά (μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ΠΑΣΟΚ – ΔΗΣΥ), ο κύριος Χρήστος Πρωτόπαπας (ΠΑΣΟΚ), η κ. Χαρά Καφαντάρη (ΣΥΡΙΖΑ), η κ. Σοφία Βούλτεψη (ΝΔ), η κ. Έφη Πάγκαλου (ΔΗΜΑΡ). Χαιρετισμό απεύθυναν και οι επικεφαλείς των κινήσεων «Έλληνες Δημοκράτες» κ. Παντελής Οικονόμου και «Νέα Σοσιαλδημοκρατία» κ. Γιάννης Μακριώτης.   Αναγνώστηκε μήνυμα από την κίνηση «Σύγχρονοι Δημοκράτες» που στάλθηκε από τον κ. Χρόνη Μαυρίδη. Την συνδιάσκεψη έκλεισε με την ομιλία του ο κ. Δημήτρης Οικονόμου από τον όμιλο «Ακτίδα».

Share.

Comments are closed.