Συνδιάσκεψη της Ε.Δ.Ε.Μ. ενόψει του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

0

Αύριο Κυριακή 7 Μαΐου 2017 η Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης (Ε.Δ.Ε.Μ.) διοργανώνει συνδιάσκεψη στις 11:00 το πρωί σε αίθουσα του ξενοδοχείου Royal Olympic (οδός Αθανασίου Διάκου 28-34, Στήλες Ολυμπίου Διός, Αθήνα, Τ.Κ. 11743).

Για την Ε.Δ.Ε.Μ., η επισημοποίηση της συνεργασίας της με την Δημοκρατική Συμπαράταξη, σηματοδότησε την απαρχή ενός νέου κύκλου, ουσιαστικότερα δημιουργικού και επικοινωνιακού, στα πλαίσια της κεντρικής πολιτικής σκηνής της Χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό τονίζεται ότι «ως πολιτικό κόμμα έκφρασης του προοδευτικού μεταρρυθμιστικού κέντρου, πιστοί τις αρχές μας, τις ιδρυτικές μας αξίες και με σεβασμό στην διακριτότητα του κάθε συνεργαζόμενου μέρους σε έναν πολυκομματικό φορέα, θα συμμετέχουμε στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στα τέλη του ερχόμενου Ιουνίου».  
Κι συνεχίζουν: «Το ενδιαφέρον μας δεν εστιάζεται στην μηχανιστική δομή του Συνεδρίου και η συμμετοχή μας δεν θα είναι διεκπεραιωτικού χαρακτήρα αλλά ουσιαστική και ωφέλιμη. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να σταθούμε πολύτιμοι αρωγοί στην συνδιαμόρφωση μιας σύγχρονης πρότασης που θα αποτελέσει το πρώτο σταθερό βήμα μετάβασης της χώρας σε μια πορεία αναπτυξιακής και θεσμικής ανασυγκρότησης».

Η Ε.Δ.Ε.Μ. παραμένοντας πιστή στην αρχή ότι η Δημοκρατία οικοδομείται με τους Παρόντες και τους Ωφέλιμους, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την Νέα Πρόταση στην Πολιτική, η οποία βασίζεται στο Όραμα που θέτει τον Πολίτη στο Κέντρο των Αποφάσεων και των Εξελίξεων.

Share.

Comments are closed.