Οριστικά το Σάββατο στις 20:30 ο τελικός Κυπέλλου στο Βόλο

0

Το φιάσκο της δεκαετίας δεν ολοκληρώθηκε και τελικά ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει κανονικά το Σάββατο (6/5, 20:30).

Λίγο πριν τις 13:30 άρχισε η σύσκεψη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην οποία συμμετείχαν η ΕΠΟ, η Αστυνομία, η ΓΓΑ, οι τοπικές αρχές, καθώς κι οι εκπρόσωποι των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Εκεί, αποφασίστηκε να γίνει κανονικά η σέντρα του ματς, στο οποίο τελικά, σύμφωνα με όσα ακούγονται δεν θα βρεθεί ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος έτσι θέλει να δείξει την δυσφορία του για τους χειρισμούς της ΕΠΟ. O Υφυπουργός έδωσε το «ΟΚ» πάντως από τη στιγμή που η Αστυνομία εγγυήθηκε ότι θα κυλήσει ομαλά η μετακίνηση των οπαδών. Όπως έχει αποφασιστεί, η προσέγγιση των φίλων του ΠΑΟΚ θα γίνει από την είσοδο του Βόλου από τη Λάρισα και στη συνέχεια προς το στάδιο, ενώ οι φίλοι της ΑΕΚ θα καταλήξουν στο γήπεδο μπαίνοντας από την είσοδο των Μικροθηβών και της Νέας Ιωνίας.

Πάντως, ακόμη και αυτή τη στιγμή ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου θυμίζει εργοτάξιο με τις εργασίες να συνεχίζονται σε αμείωτο ρυθμό, ενώ οι εργαζόμενοι κολλάνε στα καθίσματα τα σχετικά αυτοκόλλητα. 

Η ΕΠΟ, πάντως έκανε λάθος, τονίζοντας ότι τελικός αυτός θα γράψει ιστορία. Έχει ήδη γράψει, με τις απανωτές γκάφες, οι οποίες έχουν και την υπογραφή της Πολιτείας.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner