Δημ. Παπαδημητρίου: Τα εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας θα ανοίγουν 30 Κυριακές

0

Περίπου 30 Κυριακές θα ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα σε τουριστικές περιοχές, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου στο περιθώριο των εγκαινίων ενός ακόμη Κέντρου Εξυπηρέτησης Δανειοληπτών στην Πατησίων στα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Αθήνα.

«Υπάρχει συμφωνία να λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα μερικές Κυριακές επιπλέον. Θα ανοίξουν σε τουριστικά μέρη, κυρίως στον δήμο Αθηναίων, στην παραλία από τον Πειραιά έως το Σούνιο, σε ορισμένες περιοχές του Πειραιά και στον δήμο Θεσσαλονίκης και γύρω γύρω από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος» όπως είπε ο υπουργός. Και σε ερώτηση δημοσιογράφου αν συμφωνεί η κυβέρνηση με το μέτρο συνέχισε: «Φυσικά διαφωνούσαμε αλλά είναι κάτι που γίνεται στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και στην Αμερική. Μπορούμε να το δούμε και αυτό σαν εκσυγχρονισμό».

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Όχι στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Θα μας βρουν μπροστά τους

Για «χτύπημα των εργασιακών δικαιωμάτων» κάνει λόγο η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στην κατάργηση της αργίας της Κυριακής. (Ποια κυβέρνηση καταργεί την αργία της Κυριακής, δεν μας λένε!!!!)

Σε σχετική ανακοίνωση, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται επί της ουσίας εναντίον του ίδιου της του κόμματος (σ.σ. εδώ γελάνε!) επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «υπάρχει μία μονάχα επιλογή: η ανατροπή της κυβέρνησης και των πολιτικών του μνημονίου».

«Καμιά δήθεν πιλοτική εφαρμογή του μέτρου δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Για άλλη μια Κυριακή θα μας βρουν μπροστά τους», τονίζει, καταλήγοντας η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε πατώντας ΕΔΩ κι ΕΔΩ τι έλεγαν το 2014 και το 2015.

Χρειάζεται κάποιο σχόλιο; Μάλλον τα σχόλια είναι περιττά, γιατί αν τους πάρουμε στα σοβαρά, τότε σίγουρα θα τρελαθούμε!

Share.

Comments are closed.