«Σφαγή» στο ΠΑΣΟΚ με την ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να στηρίζει Γεννηματά

0

Σφαγή γίνεται στο ΠΑΣΟΚ μετά την αμφισβήτηση της γραμμής που ακολουθεί η πρόεδρος του Φώφη Γεννηματά για την μετεξέλιξη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και την ίδρυση νέου πολυκομματικού φορέα. Ο Γραμματέας του κόμματος Στέφανος Ξεκαλάκης ξεκίνησε αντάρτικό εκφράζοντας την πλήρη διαφωνία του με τη γραμμή Φώφης.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξήγγειλε τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου του κόμματος στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, από την οποία όμως απουσίαζαν ο πρώην πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης, ενώ επίσης δεν συμμετείχαν οι διαφωνούντες από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια ώρα η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με ομόφωνη απόφασή της δηλώνει ότι «στηρίζει και θα αγωνιστεί για την επιτυχία του πολιτικού και προγραμματικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση του κεντρικού συντονιστικού συμβουλίου μετά την εισήγηση της επικεφαλής της, Φώφης Γεννηματά».

Επίσης συμφωνεί και θα υποστηρίξει την πρωτοβουλία και την απόφαση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την διεξαγωγή έκτακτου ενωτικού συνεδρίου του κινήματος, συμβάλλοντας στην επεξεργασία και την εξειδίκευση των θέσεων και των προτάσεων της παράταξης για κρίσιμα θέματα που απασχολούν την Ελληνική Κοινωνία.

Share.

Comments are closed.