Η απόλυτη πολιτική ξεφτίλα: Η κ. Βάκη του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το Άγιο Φως που πριν το θεωρούσε «ψευδοθαύμα»

0

Δυστυχώς στην ζωή και μάλιστα στην πολιτική ζωή όλα ανατρέπονται, γιατί είναι πολύ δύσκολο να υπάρχει ιδεολογική συνέπεια, όταν θα πρέπει να είσαι δίπλα από τον «αριστερό πρωθυπουργό» και να σε δείχνουν όλα τα κανάλια. Από έπαθε ή «αριστερή» κ. Βάκη προχθές στην Ανάσταση, η οποία στάθηκε δίπλα στον πρωθυπουργό και άναψε τη λαμπάδα της με το Άγιο Φως όταν ακούστηκε το «Δεύτε λάβετε φως» και το «Χριστός Ανέστη», ενώ πριν από τρεις μέρες παρουσίαζε εντελώς διαφορετικές απόψεις.

Η κ. Βάκη τότε είχε σταθεί στο πλευρό του Μάκη Μπαλαούρα που είχε χαρακτηρίσει «παγανιστικό κατάλοιπο» το Άγιο Φως, αλλά και του Χρήστου Καραγιαννίδη που είχε επίσης αναφερθεί στο ζήτημα, παραπέμποντας όσους τους επέκριναν στον… Αδαμάντιο Κοραή.

«Όσοι λοιδορούν τον Μπαλαούρα διότι απεκάλεσε παγανιστικό το έθιμο του Αγίου Φωτός, ας ανατρέξουν στον Κοραή, ο οποίος στα Ατακτα, το αποκαλεί “ψευδοθαύμα” που πιστεύουν “ολίγοι ίσως τινές δια μωρίαν και άλλοι δι’ αισχροκέρδειαν”» είχε πει χαρακτηριστικά η Φωτεινή Βάκη σε συνέντευξή της, ενώ η ίδια είχε καταθέσει και ερώτηση στη Βουλή τον Μάιο του 2015 από κοινού με τον κ. Μπαλαούρα. «Η ερώτηση εντάσσεται στον γενικότερο προβληματισμό ως προς το θέμα των σχέσεων της Εκκλησίας με το Κράτος. Στην κοινοβουλευτική ερώτηση εκφράζονται επιφυλάξεις ως προς τη σκοπιμότητα, ενώ ερωτώνται οι συναρμόδιοι υπουργοί και ως προς τις οικονομικές διαστάσεις της συμμετοχής του κράτους σε αυτή τη διαδικασία» έγραφε τότε.

Αφελής ερώτηση: Με τον αστυφύλαξ ή με τον χωροφύλαξ;

Συμπέρασμα: Ανάθεμά σας ψηφαλάκια!!!!!

Share.

Comments are closed.