Σταύρος Θεοδωράκης: Να πουν στους συνταξιούχους ότι δοκιμάζουν την πίστη τους στην αριστερά

0

«Αν ψάχνουν δικαιολογίες μπορούν να πουν στους συνταξιούχους ότι τους κόβουν τις συντάξεις για να δοκιμάσουν την πίστη τους στην Αριστερά», σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, για τις τοποθετήσεις των κυβερνητικών στελεχών και του πρωθυπουργού αναφορικά με τη συμφωνία στη Μάλτα.

Παράλληλα, το Ποτάμι αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ότι η λίστα με τα ψέματα της κυβέρνησης μεγαλώνει, καθώς η διαβεβαίωση του κ. Τσίπρα πριν από λίγες μόνο εβδομάδες, «ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα», μπορεί να προστεθεί πλέον δίπλα σε εκείνες για το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την 13η σύνταξη.

Επίσης το Ποτάμι αναφέρεται και στις δηλώσεις Τσακαλώτου περί παραίτησής του αν το αφορολόγητο πέσει από τα 9.000 ευρώ.

«Το νέο παραμύθι είναι τα αντίμετρα που θα ισοσταθμίσουν τις απώλειες. Έχει ακριβώς την ίδια αξία με τα προηγούμενα. Μηδενική. Οι μόνοι που δεν πτοούνται είναι οι 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που όπως έσπευσε να προεξοφλήσει ο Δ. Παπαδημούλης, “θα ψηφίσουν με αίσθημα ευθύνης”. Να το κάνουν, αλλά να εξηγήσουν και στην κοινωνία γιατί την βασανίζουν με τις παλινδρομήσεις τους εδώ και 4 μήνες στέλνοντας τον λογαριασμό στους πολίτες», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση.

Share.

Comments are closed.