Ο Κουτσούμπας απάντησε με Νατάσα Μποφίλιου για το αν το ΚΚΕ θέλει εκλογές

0

Με στίχους τραγουδιού που ερμηνεύει η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο ερώτημα αν το ΚΚΕ θέλει εκλογές: «Στις ειδήσεις είπαν πάλι εκλογές, και γελάνε μ’ εμάς οι δώδεκα φυλές» και σωστά καταλήγει «το εμπέδωσα το πράγμα, η σιωπή μας είναι τραύμα πια».  

«Για αυτό το λόγο χρειάζεται μόνο αγώνας, πάλη του λαού ενάντια στην ΕΕ, στα μονοπώλια, στην εξουσία τους, στις αστικές κυβερνήσεις που εναλλάσσονται και στα κόμματά τους», συμπλήρωσε.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Ειδήσεις», ο γ.γ. του ΚΚΕ επισήμανε πως «τα βαριά μέτρα μετά το 2019 συνιστούν ένα νέο τέταρτο μνημόνιο» «Ο κ. Τσίπρας έχει συμφωνήσει με τα νέα σκληρά μέτρα», δήλωσε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας πως η «καθυστέρηση γίνεται για την εξασφάλιση μιας τέταρτης ουσιαστικά συμφωνίας-μνημονίου».

Αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στη Χρυσή Αυγή ανέφερε ότι «συνεχίζει να δίνει αποδείξεις για τον δολοφονικό ναζιστικό χαρακτήρα της».
 «Είναι καιρός να τελειώσει η δίκη της, όχι μόνο όσον αφορά κάποιους εκτελεστές-μέλη της, αλλά την ίδια την εγκληματική ηγεσία αυτού του μορφώματος. Το κύριο είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, ο λαός, να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή ακόμα περισσότερο, να την πετάξουν έξω από κάθε τόπο δουλειάς, έξω από κάθε γειτονιά, σχολείο και σχολή»
»Και στις εκλογές να τη στείλουν στον “πάτο”, εκεί όπου τα τσιράκια του συστήματος, “η σαπίλα του ντουνιά”, δεν βρίσκουν ούτε την ψήφο τους», κατέληξε.

Share.

Comments are closed.