Πρωτοφανές περιστατικό με χρυσαυγίτη βουλευτή στη Βουλή

0

Στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής παραπέμπει ο Νίκος Βούτσης τον χρυσαυγίτη βουλευτή Γιάννη Σαχινίδη που αποπειράθηκε να μοιράσει προπαγανδιστικό υλικό του κλόμματός του σε ανήλικους μαθητές που είχαν επισκεφθεί το Κοινοβούλιο.

Συγκεκριμλανα την περασμένη Τρίτη 28 Μαρτίου συνελήφθει από τους αστυνομικούς της Βουλής να μοιράζει ημερολόγια, μπρελόκ και φυλλάδια σε μαθητές του Γυμνασίου Αλμωπίας Πέλλας (σ.σ. εκλογική του περιφέρεια) που επισκέπτονταν τη Βουλή κάτι που δεν επιτρέπεται.

Μετά τη σύλληψή του, συντάχθηκε απόρρητη αναφορά από τον φρούραρχο της Βουλής Κώστα Κυριαζόπουλο προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, που εξιστορούσε τι ακριβώς συνέβη.

Θα πρέπει να πούμε ότι δεν είναι η π΄ρωτη φορά που οι χρυσαγαυγίτες κλανουν κάτι τέτοιο. Στο παρελθόν βουλευτής της Χρυσής Αυγής που εκλέγεται στη Μαγνησία είχε αποπειραθεί να κάνει κάτι ανάλογο.

Η απόρρητη αναφορά εστάλη στον Πρόεδρο της Βουλής και το θέμα συζητήθηκε Διάσκεψη των Προέδρων, όπου και αποφασίστηκε να παραπεμφθεί ο Γιάννης Σαχινίδης στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Share.

Comments are closed.