Στέλιος Κούλογλου: Ήλπιζα να βγει ο ακροδεξιός στην Ολλανδία για να ταρακουνήσει την Ευρώπη!

0

Είναι real politic ή θα τρελαθούμε όλοι  μαζί; Γιατί; Γιατί απλά αριστερά αυτά που διαβάζω δεν τα λες. Τι εννοώ; Εννοώ τις δηλώσεις του ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου που ούτε λίγο ούτε πολύ, παραδέχθηκε ότι ήλπιζε να εκλεγεί ο ακροδεξιός Γκέερ Βίλντερς.

Ο λόγος; Για να ταρακουνηθεί η Ευρώπη και να πιεστεί να κλείσει την αξιολόγηση της Ελλάδος, όπως ο ίδιος εξήγησε!

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ήλπιζε η άνοδος της ακροδεξιάς συνολικά στην ΕΕ να συνετίσει τους Ευρωπαίους.

«Μέχρι τώρα αναμέναμε τον Ομπάμα, ο Ομπάμα έδωσε κάτι, τελείωσε αυτή η ιστορία. Στη συνέχεια αναμενόταν πως ενδεχομένως στις ολλανδικές εκλογές αν έβγαινε ο ακροδεξιός, πιστεύω, θα τους ταρακουνούσε πιστεύω τους Ευρωπαίους να κλείσουν την αξιολόγηση» είπε ο Στέλιος Κούλογλου και συνέχισε: «Η συνολική άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, εγώ ήλπιζα, πως θα συνέτιζε τους Ευρωπαίους για να κλείσουν ένα θέμα όπως το ελληνικό, που είναι μικρό. Ούτε αυτό έγινε. Άρα στο μέλλον δεν βλέπω να δημιουργούνται καλύτερες, ευνοϊκότερες προϋποθέσεις».

Συγγνώμη, σύντροφε με ή χωρίς εισαγωγικά, έτσι αντιμετωπίζεις τις μονεταριστικές πολιτικές τις Ευρώπης;

Λυπάμαι αλλά μας απογοητεύεις!!! Γιατί τόσο απλουστευτικά; Γιατί τόσο χαζά;

Δηλαδή θα έπρεπε να κυριαρχήσουν οι φασίστες στην Ευρώπη για να μπορέσεις να δεις ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν στην χώρα σου;

Φτωχή Ελλάδα… Είσαι αυτή που σου επιτρέπουν οι εκπρόσωποί σου στο Κοινοβούλιο αλλά και στο Ευρωκοινοβούλιο!

Ντροπή!!!!

 

Share.

Comments are closed.