Τετραήμερος ινδικός γάμος υπερπαραγωγή στο κέντρο της Αθήνας

0

Ένας γάμος που θα μοιάζει βγαλμένος από παραμύθι θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος.

Πρόκειται για έναν ινδικό γάμο ο οποίος διαρκέσει τέσσερις ημέρες, με συνολικό τζίρο μισού εκατ. ευρώ για την αγορά της πρωτεύουσας.

Όπως λέει στην «Καθημερινή του Σαββάτου» ο Τιμ Ανανιάδης, γενικός διευθυντής των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George, πρόκειται, ίσως, για τη μεγαλύτερη γαμήλια ινδική τελετή που θα έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στο κέντρο της Αθήνας.

Για τις ανάγκες φιλοξενίας των περίπου 400 καλεσμένων έχει κλειστεί όλο το King George και μεγάλο μέρος της Μεγάλης Βρεταννίας. Μόνο για την παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών, την εστίαση και την πραγματοποίηση άλλων παράλληλων εκδηλώσεων θα δαπανηθεί ποσό περίπου 350.000 ευρώ.

Οι δύο οικογένειες των μελλόνυμφων, με ρίζες από την Ινδία, προέρχονται από το Λονδίνο και τη Νιγηρία. Η Αθήνα επελέγη ως γαμήλιος προορισμός ανταγωνιζόμενη τη Γενεύη και το Αμστερνταμ.

Χαρακτηριστικά ο κ. Ανανιάδης επισημαίνει τα σημαντικά οικονομικά οφέλη που έχει ένας προορισμός προσελκύοντας γαμήλιες τελετές και ιδιαίτερα σε περιόδους μη αιχμής της σεζόν.

Share.

Comments are closed.