Χρήστος Μπόνης: Ενδιαφέρον από Λιβάνη για έκδοση εφημερίδας

0

«Ενδιαφέρον για τον ΔΟΛ φέρεται να επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα ο Ηλίας Λιβάνης, γνωστός εκδότης, γιος του Αντώνη Λιβάνη και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2015».

Αυτή η είδηση κυκλοφορούσε προ μηνός στα δημοσιογραφικά γραφεία και όλοι μονολογούσαν «τι άλλο θα ακούσουμε ακόμη»… Κι αυτό διότι οι εκδοτικές επιχειρήσεις Λιβάνη, όπως και οι περισσότερες του χώρου, αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα με απλήρωτους εργαζόμενους κλπ. και άρα είναι δύσκολο έως αδύνατον να χρηματοδοτήσει έστω και μερικά την επένδυση που πρέπει να γίνει για να επιβιώσει ο ΔΟΛ.

Τώρα έρχεται κι άλλη μια είδηση.. (από το enimerosi24) σχετικά με τον Ηλία Λιβάνη και το ενδιαφέρον του να εκδώσει μια νέα εβδομαδιαία εφημερίδα, χωρίς, λέει, να αποκλείεται η είσοδός του στην άκρως ανταγωνιστική αγορά της Κυριακής.

Σχετικά με τη χρηματοδότηση του όποιου εκδοτικού εγχειρήματος κάποιοι επικαλούνται τις στενές σχέσεις που έχει ο Ηλίας Λιβάνης με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισανίδη αλλά και την οικογένεια Βαρδινογιάννη

Προηγούμενα άρθρα

  1. Χρήστος Μπόνης: Ο Πολλάκης, η Αυλωνίτου και η βουλευτική ασυλία
  2. Χρήστος Μπόνης: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση με εκπροσώπους της Alpha Bank
  3. Χρήστος Μπόνης: Τα παχιά λόγια και η Ηλεκτρονική
  4. Χρήστος Μπόνης: Ο Μητρόπουλος διευκόλυνε τον εκδότη! (τον ποιον;)
  5. Χρήστος Μπόνης: Συνεργασία Χατζηνικολάου – Κουρτάκη
  6. Χρήστος Μπόνης: Κατάλαβε κανείς τι έγινε στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ;
  7. Ο φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπόνης σχολιάζει λίγο διαφορετικά το ντέρμπι
Share.

Comments are closed.