Πέθανε ξαφνικά ο γιος του Θανάση Κατερινόπουλου

0

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 34χρονου Επαμεινώνδα Κατερινόπουλου.

Ο 34χρονος σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του από τον αδελφό του και είναι γιός του πολιτευτή του Κινήματος και παλιότερα του ΠΑΣΟΚ και αξιωματικού εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ, Θανάση Κατερινόπουλου, ο οποίος πολιτεύεται στην Αιτωλοακαρνανία. Επίσης κ. Κατερινόπουλος είναι και στενός συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη, ο οποίος βοηθούσε σχεδόν σε κάθε εκπομπή την γνωστή δημοσιογράφο στις υποθέσεις της.

«Η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός νέου και ιδιαίτερα αγαπητού άνδρα με όνειρα για τη ζωή, έπεσε σαν κεραυνός στα γραφεία του «Τούνελ».
Ο Νώντας Κατερινόπουλος, δεν ξύπνησε για να υποδεχθεί την πρώτη μέρα της άνοιξης… Πέθανε άξαφνα στον ύπνο του.
Ήταν ο μεγαλύτερος γιος του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη της εκπομπής, Αστυνομικού Διευθυντή εν αποστρατεία, Θανάση Κατερινόπουλου.
Τραγική ειρωνεία: Ο πατέρας του νωρίτερα καλημέριζε με την θετική ενέργεια που τον διακρίνει, τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook γράφοντας: «Μια ανοιξιάτικη καλημέρα σε όλες και όλους τους φίλους και με ευχή για καλό μήνα.  Ο χειμώνας επίσημα πέρασε , σήμερα ήρθε η Άνοιξη και εύχομαι να έρθουν και τα καλύτερα σε όλες και όλους μας».
Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στο «Τούνελ», εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στο Θανάση Κατερινόπουλο και στην οικογένεια του.
Προσωπικά ξέρω πως είναι να χάνεις ένα αγαπημένο σου παιδί. Έχασα και εγώ δύο ανίψια σε τρυφερή ηλικία και είμαι βαθύτατα συντετριμμένη.
Καλό σου ταξίδι Νώντα
…», έγραψε η Αγγελική Νικολούλη.

Εμείς τι να πούμε; Φίλε Θανάση τα θερμά μας συλλυπητήρια σε σένα και την οικογένειά σου και ο Θεός να σας δίνει κουράγιο.

Share.

Comments are closed.