Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος αποκαλεί ψεύτη τον Κουβέλη σχετικά με την πρόταση της ΝΔ για την ΠτΔ

0

Με αποκαλύψεις απειλεί τον Φώτη Κουβέλη ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος σχετικά με για το τι τελικά είχε διαμειφθεί με την πρόταση που του είχε κάνει ο Αντώνης Σαμαράς το 2015 για να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αφορμή αυτής της διαμάχης είναι οι δηλώσεις που έκανε χθες ο Φώτης Κουβέλης στο iefimerida.gr όπου στην ερώτηση αν του είχε γίνει πρόταση για ΠτΔ ο κ. Κουβέλης απάντησε: «Οχι με σαφήνεια», υποστηρίζοντας πως του είχε γίνει μόνο βολιδοσκόπηση.

Επίσης στην ερώτηση προς τον κ. Κουβέλη για το εάν ο κ. Σαμαράς λέει ψέματα όταν αναφέρει πως του είχε κάνει πρόταση αυτός απάντησε: «Όχι, δεν λέει ψέματα. Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε σε μια σειρά από βολιδοσκοπήσεις ή και προτάσεις που μου έγιναν, για να πει την τελευταία φορά, ότι αυτό που λέγαμε ήταν πρόταση», και ερωτώμενος για το αν ο Δημήτρης Σταμάτης είχε επικοινωνήσει μαζί του απάντησε είπε πως «ο κ. Σταμάτης πράγματι διετύπωσε αυτή την πρόταση, αλλά δεν είχα καμία επικοινωνία ούτε με τον κύριο Σαμαρά ούτε με κανένα άλλο στέλεχος».

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, που εκείνη την περίοδο ήταν εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ και στενός συνεργάτης του κ. Κουβέλη κάνει λόγο για «συνειδητά ψέματα».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Α. Παπαδόπουλου έχει ως εξής:

«Διαβάζω τη συνέντευξη του Φ. Κουβέλη στο iefimerida (Μ. Λοβέρδου) στην οποία ξεκαθαρίζει-και μπράβο…-ότι ψήφισε ΔΗΜΑΡ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ωστόσο, αναρωτιέμαι, γιατί πάλι τα “ίδια” για το θέμα της ΠτΔ; Όταν κάποιος λέει συνειδητά ψέματα για ένα ιστορικό γεγονός δεν μας “υποχρεώνει” να πούμε χαρτί και καλαμάρι πως εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα; Όταν, δε, λέει ψέματα για να αυτοπροφυλαχτεί, δεν αναγκάζει τους τρεις ανθρώπους (Σπ.Λ, Γ. Μ και Α.Π) που γνωρίζουν ΟΛΗ την αλήθεια να μιλήσουν;
ΥΓ: Τουλάχιστον μην κοροϊδευόμαστε “μεταξύ” μας και λέμε ανιστόρητα επιχειρήματα για τον άνθρωπο που απαρνήθηκε τα κορυφαία αξιώματα και τα έκανε, και καλά, όλα από αλτρουισμό και αγάπη για την αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ, το σοσιαλισμό και τον Αλέξη.
..»

Ενημερωτικά να πούμε ότι οι (Σπ. Λ, Γ. Μ και Α.Π) που αναφέρονται στην ανάρτηση είναι τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ επί Κουβέλη, Σπύρος Λυκούδης, Γιάννης Μεϊμάρογλου και Ανδρέας Παπαδόπουλος και είχαν διαπραγματευτεί και κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες της υποψηφιότητας του Φώτη Κουβέλη για την Προεδρία της Δημοκρατίας με το επιτελείο του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της τότε κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου.

Share.

Comments are closed.