Π. Καμμένος: Θα μπλοκάρουμε όποιον κ. Φίλη ξεπερνά τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας

0

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη και την κριτική που άσκησε για την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ ο κ. Καμμένος είπε ότι ο ίδιος απαντά ως υπουργός σε ερωτήσεις που κατατίθενται στη Βουλή και δεν έχει γίνει καμία ερώτηση, εκτός από του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν έχει αποφασιστεί τίποτα για τα εξοπλιστικά. Δεν “ψωνίζω” εγώ, η Βουλή θα αποφασίσει» είπε ο κ. Καμμένος.

«Όταν ο κ. Φίλης επιτέθηκε κατά των Ποντίων τον μπλοκάραμε, όταν επιτέθηκε κατά της Ορθοδοξίας, τον μπλοκάραμε, θα ξαναμπλοκάρουμε όποιον κ. Φίλη έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας» είπε.

Όσο για το αν δεν γινόταν ανασχηματισμός θα ζητούσε ο ίδιος τη δίωξή του από το υπουργείο Παιδείας και αν θα έριχνε την κυβέρνηση όπως είχε απειλήσει, τόνισε: «Δεν είναι θέμα προσώπων, είναι θέμα πολιτικής. Ο κ. Φίλης ήρθε σε σύγκρουση και με τον Ποντιακό Ελληνισμό και με την Εκκλησία. Ο πρωθυπουργός παρενέβη με τον Αρχιεπίσκοπο κι έληξε το θέμα».

Παπαδημούλης: Λάθος η επίθεση σε κορυφαία στελέχη

Απάντηση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο για όσα εκείνος δήλωσε νωρίτερα για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τέως υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, έδωσε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής σχολίασε: «Ο κ. Καμμένος κάνει σωστά που στηρίζει την κυβερνητική συνεργασία. Κάνει όμως λάθος όταν επιτίθεται προσωπικά σε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Share.

Comments are closed.