Δήμος Αγ. Παρασκευής: Καρναβάλι με παρέλαση αρμάτων και αποκριάτικο πάρτι

0

Καρναβάλι στην Αγία Παρασκευή, με περίσσευμα δημιουργίας, φαντασίας, χορού και κεφιού, με παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία της αποκριάς και με καθολική συμμετοχή των Συλλόγων και φορέων της πόλης, αλλά και των «Κουδουνάτων» από το Μεσότοπο Λέσβου, διοργανώνει ο Δήμος την Κυριακή 19 Φλεβάρη.

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 2:00μμ με συγκέντρωση των καρναβαλιστών στην οδό Γιαβάση, στην Κεντρική πλατεία, όπου  θα μοιράζονται στα παιδιά, καπελάκια, σερπαντίνες, σφυρίχτρες, μάσκες, χαρτοπόλεμος κ.α.

Στις 3:00μμ θα ξεκινήσει η παρέλαση αρμάτων, ομάδων και μασκαρεμένων  κατά μήκος της οδού Αγίου Ιωάννου ως την πλατεία Αι Γιάννη, όπου 16.00-16.30μμ θα ακολουθήσουν δρώμενα, γαϊτανάκι και το συμβολικό «κάψιμο του καρνάβαλου» με την ρίψη πυροτεχνημάτων

Αμέσως μετά η γιορτή θα μετακινηθεί στο κλειστό  το Γυμναστήριο στην οδό Νότου, όπου θα γίνει αποκριάτικο πάρτι με μουσική, χορό και κεράσματα για όλους.

Ο Δήμος  Αγίας Παρασκευής  ενημερώνει ότι λόγω των εκδηλώσεων οι οδοί  Γιαβάση, Ηρώων Πολυτεχνείου, Τόμπρα , Αγίου Ιωάννου , Τασοπούλου, Αιγαίου Πελάγους και Νότου θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία οχημάτων  από 13.00 έως 17.30μμ.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner