Πυρά Φίλη κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα

0

Πυρά εναντίον της κυβέρνησης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης ζητώντας να αλλάξει πορεία από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην υπουργός άφησε αιχμές ακόμη και για την κυβερνητική τακτική στο θέμα της διαπραγμάτευσης λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο εχθρός στην διαπραγμάτευση είναι πολύ ισχυρός. Κάνουμε ότι μπορούμε θα πει κάποιος. Κάνουμε; Το αίμα που στάξαμε για το ασφαλιστικό ήταν αυτό και τελειώσαμε; Είχαμε πει στις 5 Δεκεμβρίου κλείσιμο της αξιολόγησης και θα φύγει το ΔΝΤ. Σταθείτε ρε παιδιά δεν Κάκιστοι οι αντίπαλοι αλλά εμείς μοιάζουμε να πηγαίνουμε αμέριμνοι επιβεβαιώθηκε καμία εκτίμησή μας..»

Συγχρόνως άσκησε κριτική και στον πρωθυπουργό σχολιάζοντας πως «το ούτε ένα ευρώ μέτρα το είπε ο Αλέξης για να το ακούσει ο Σόιμπλε, αλλά το ακούν και οι Έλληνες. Επειδή όμως μπορεί να συμβεί να πάρουμε νέα μέτρα, αυτό θα μάς το χρεώσουν οι αντίπαλοι».

Την ίδια ώρα υποστήριξε ότι η συμφωνία που θα έρθει δεν μπορεί να έχει νομιμοποίηση μόνο της κυβέρνησης, ενώ άφησε αιχμές και για την συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ τονίζοντας πως «δεν έχει καμία νομιμοποιητική βάση αυτή η κυβέρνηση» την ώρα που «το εμείς οι αμόλυντοι και οι άλλοι μολυσμένοι» έχει τελειώσει.

 

Share.

Comments are closed.