Χρήστος Μπόνης: Ο Πολλάκης, η Αυλωνίτου και η βουλευτική ασυλία

0

Ο κ. Πολλάκης πήγε στη Βουλή και ζήτησε από την επιτροπή να μην αρθεί η ασυλία του για την μήνυση που κατέθεσε ο κ. Γεωργιάδης!

Είπε ότι εγώ είμαι ο κατήγορος και όχι ο κατηγορούμενος.

Δηλαδή ο κατήγορος δεν πάει στα δικαστήρια;

Η Αυλωνίτου δεν θα πάει στα δικαστήρια για την υπόθεση της.

Η επιτροπή άλλαξε την απόφαση της (εξ αλλού μαθημένοι είναι όταν ολόκληρη Κεντρική Επιτροπή άλλαξε απόφαση της που πήγε κόντρα στον Τσίπρα και ξαναψηφίσανε) και είπε Τι λέτε ρε παιδιά που θα πάμε τους βουλευτές μας στα δικαστήρια Ό,τι κάνανε το κάνανε γιατί οι αντίπαλοι τους είχαν πολιτικά κίνητρα.

Δεν θα συνεχίσω το σχόλιο μου.

Απλά μια υπενθύμιση: στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ περί ζητημάτων ασυλίας – Όχι ότι δεν το ξέρουν – αλλά καλό είναι να βρουν ξανά το φυλλάδιο με το πρόγραμμα που προσέφεραν στον Ελληνικό Λαό και να το διαβάσουν.

Συμπλήρωση του σχολίου από τον (admin) για την ιστορία, που θα βοηθήσει τον αναγνώστη:

Η υπόθεση Πολλάκη

Ο υπουργός Πολλάκης απευθυνόμενος προς τον κ. Γεωργιάδη στην Ολομέλειας είχε πει ότι: «με ραβασάκια που έστελνες εσύ και η γυναίκα σου…» σχετικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε «τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου αν δεν τα φέρετε, θα κάνω μήνυση για να αρθεί η ασυλία σου. Δεν θα κρύβεσαι, ρε γαϊδούρι, πίσω από την ασυλία σου, θρασύδειλε απατεώνα. Θα φέρεις τα ραβασάκια εδώ, παλιοψεύταρε κρητίκαρε, αρχιγαϊδούρι. Θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια αν δεν τα φέρεις! Ή θα φέρεις τώρα τα χαρτάκια ή θα γίνει εδώ μέσα της Κρήτης».

Τελικά, ο κ. Πολάκης δεν προσκόμισε τα στοιχεία και ο βουλευτής της ΝΔ τον μήνυσε υποστηρίζοντας ότι η συκοφαντία δεν έγινε στο πλαίσιο των υπουργικών καθηκόντων. 

Η υπόθεση Αυλωνίτου

Η κ. Αυλωνίτου εγκαλείτο γιατί χειροδίκησε το 2012 –όταν ακόμα δεν ήταν βουλευτής– κατά του Διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών (ΕΚΑΕ) στο ΟΑΚΑ, Σταύρο Χάτζο, υποστηρίζοντας ότι η δίωξη της αυτή είχε “πολιτικά κίνητρα”.

Προηγούμενα άρθρα

  1. Χρήστος Μπόνης: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση με εκπροσώπους της Alpha Bank
  2. Χρήστος Μπόνης: Τα παχιά λόγια και η Ηλεκτρονική
  3. Χρήστος Μπόνης: Ο Μητρόπουλος διευκόλυνε τον εκδότη! (τον ποιον;)
  4. Χρήστος Μπόνης: Συνεργασία Χατζηνικολάου – Κουρτάκη
  5. Χρήστος Μπόνης: Κατάλαβε κανείς τι έγινε στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ;
  6. Ο φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπόνης σχολιάζει λίγο διαφορετικά το ντέρμπι
Share.

Comments are closed.