Αντώνης Αντωνόπουλος: Με «πραξικόπημα» ο Καπράλος πρόεδρος της Ε.Ο.Ε!!!

0

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθησαν στο μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο οποίο είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί η εκλογή της νέα Ολομέλειας.

Για πρώτη φορά στα χρονικά επικρατήσαν τακτικές που θύμισαν «πραξικόπημα» από τους υποτίθεται θεματοφύλακες του …αθλητικού ιδεώδους και παρά το γεγονός ότι ο απερχόμενος «Αθάνατος» Λάμπης Νικολάου που είχε εξουσιοδοτηθεί από την ΔΟΕ να διεκπεραιώσει την διαδικασία κατέστησε σαφές σε όλους ότι οι αρχαιρεσίες θα έπρεπε να αναβληθούν για μερικές ημέρες γιατί ο αντίπαλος του Σπύρου Καπράλου για την προεδρία της ΕΟΕ ,Ισίδωρος Κούβελος διακομίστηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό κέντρο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και υψηλή πίεση!!!

Επιπλέον ο εξουσιοδοτημένος από την ΔΟΕ Λάμπης Νικολάου για να διεκπεραιώσει την εκλογική διαδικασία, με email ενημέρωσε έγκαιρα όλα τα μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου να μη προσέλθουν στην ΕΟΕ αναβάλλοντας τις αρχαιρεσίες.

Παρά το γεγονός ότι έγκαιρα ο Κούβελος δια μέσου του Δικηγόρου του με επιστολή ενημέρωνε για την απρόσμενη αδιαθεσία του και ζητούσε την ολιγοήμερη αναβολή ,η πλευρά Καπράλου και ενώ ο εξουσιοδοτημένος από την ΔΟΕ απερχόμενος «Αθάνατος» Λάμπης Νικολάου είχε αποχωρήσει, προχώρησε σε αρχαιρεσίες με το μισό εκλογικό σώμα να απουσιάζει!!! Διαδικασία που για πρώτη φορά έχει γίνει στην Ιστορία της ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής και δεν ξέρω αν έχει γίνει και σε άλλη χώρα του Κόσμου!!!

Ο Λάμπης Νικολάου ενημέρωσε ως όφειλε εγγράφως την ΔΟΕ για τα όσα συνέβησαν και τις προσεχείς ημέρες θα αναζητηθεί και η επίσημη θέση της διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής σχετικά με την νομιμότητα και την εγκυρότητα των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν. Θεωρείτε βέβαιο ότι όχι μόνο ο Ισίδωρος Κούβελος από την στιγμή που ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του, αλλά και οι άλλοι υποψήφιοι για τις άλλες θέσεις θα καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα προσφεύγοντας στην ελληνική δικαιοσύνη .

Η ασέβεια του Καπράλου

Ο επανεκλεγείς στην προεδρία της ΕΟΕ με την μαϊμού αυτή διαδικασία Σπύρος Καπράλος με τις ενέργειες του και την στάση του επέδειξε ασέβεια και προς τον αντίπαλο του Ισίδωρο Κούβελο αλλά κυρίως σε αυτόν που τον έκανε με την δική του βοήθεια και υποστήριξη πρόεδρο για δύο θητείες.

Όταν μάλιστα την ίδια ώρα ο Κούβελος βρισκόταν σε καταστολή στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο.

Στάση που αναδεικνύει το πόσο αδίστακτος και απάνθρωπος μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος μπροστά στα συμφέροντα του.

Ψήφησαν οι …μισοί !!!

Έτσι λοιπόν μετά τα όσα προηγήθηκαν στο παρασκήνιο, μεταξύ τους οι 14…ψήφησαν τον Σπύρο Καπράλο για πρόεδρο, για Γενικό Γραμματέα τον Μανώλη Κολυμπάδη, τον Μιχάλη Φυσετζίδη για την Ολυμπιακή Ακαδημία ,για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία τον Θανάση Βασιλειάδη και την Ολυμπιακή προετοιμασία τον Γιάννη Καρρά.

Αυτοί που συμμετείχαν στην παράνομη διαδικασία των αρχαιρεσιών όπως αυτή διεξήχθη σύμφωνα με παράγοντες που γνωρίζουν τις διαδικασίες είναι οι: Καπράλος, Γραμμένος, Κολυμπάδης, Βασιλειάδης, Φυσετζίδης, Καρράς, Νικολόπουλος, Κατσιαδάκης, Κανελλάκης, Αλικάκος, Κατσώρας, Αδαμόπουλος, Φιλιππούσης, Αργειτάκη.

ΟΙ… εκκρεμότητες

– Ο Επανεκλεγείς με την μαϊμού διαδικασία πρόεδρος της Ε.Ο.Ε Σπύρος Καπράλος μπήκε στην διαδικασία από το άθλημα του… badminton ομοσπονδία της οποίας πόρισμα οικονομικού ελέγχου βρίσκεται στον… εισαγγελέα!!!

– Για τον κ. Αθανάσιο Βασιλειάδη που εξελέγει επικεφαλής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, ερωτώ ευθέως και τον πρώην Υφυπουργό αθλητισμού και νυν δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή αλλά και τον διάδοχο του Γιώργο Βασιλειάδη, υπάρχει πόρισμα ελέγχου της Ομοσπονδίας Γυμναστικής με σοβαρές ατασθαλίες και κατηγορίες κακοδιαχείρισης; Τι λέει ο νόμος και τι πράξατε εσείς;

– Για τον Γιώργο Αλικάκο από το μοντέρνο πένταθλο παλιό γνώριμο του Καπράλου από την πρώτη του θητεία στην Ε.Ο.Ε.

Ο προερχόμενος από το χάντμπολ επαγγελματίας παράγοντας από το χώρο της ΝΔ βρέθηκε να παραδίδει την ομοσπονδία του σε κάποιον Πανταζίδη κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και με κάποιες καταγγελίες εις βάρος του (Θα ασχοληθούμε προσεχώς), και να γίνεται και μέλος του ΔΣ του ΟΑΚΑ!!!. Όλα αυτά με τις ευλογίες των Καπράλου και Κοντονή.

– Τέλος η περίπτωση του Ιάκωβου Φιλιππούση. Του δημοσιογράφου που όντας στις Υπηρεσίες του Μίνωα Κυριακού υπήρξε ορκισμένος εχθρός και πολέμιος του Καπράλου.

Στο δια ταύτα ως ο εξ απορρήτων του Συριζαίου Υφυπουργού αθλητισμού αρχικά και Υπουργού δικαιοσύνης τώρα, έγινε ένθερμος υποστηρικτής του Καπράλου.

Για να το… πετύχει αυτό είχε την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του αφεντικού του πρώην Υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή που παζάρεψε πόρισμα οικονομικού έλεγχου της ομοσπονδίας Ποδηλασίας και αντί να το στείλει στον εισαγγελέα όπως διατυμπάνιζε το έβαλε στο συρτάρι και έστειλε τον Φιλιππούση ως εκπρόσωπο στην ΕΟΕ για να ψηφίσει τον Σπύρο Καπράλο.

Μάλιστα προ ημερών κατά την κοπή της πίττας της Ποδηλασίας ο Κοντονής βραβεύθηκε!!! και έπλεξε το εγκώμιο του απερχόμενου προέδρου Θανάση Τερζή τον οποίο Θα ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!

Αυτά και αλλά πολλά έγιναν και γίνονται στον αγγελικά πλασμένο κόσμο του ελληνικού αθλητισμού και της πολιτικής σε έναν διαχρονικό εναγκαλισμό.

Τα νεώτερα προσεχώς…

Προηγούμενα άρθρα

 1. Αντώνης Αντωνόπουλος: Είναι παράνομα εκπρόσωπος της ποδηλασίας ο έμμισθος στην ΕΠΟ Φιλιππούσης
 2. Αντώνης Αντωνόπουλος: Η απάντηση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπακόπουλου.
 3. Αντώνης Αντωνόπουλος: Όταν σε φτάνουν δεν σημαίνει ότι… βρέχει
 4. Αντώνης Αντωνόπουλος: οι ανταλλαγές διευθυντικών θέσεων στην ΕΡΤ
 5. Αντώνης Αντωνόπουλος: Η ασυδοσία του Λάμπη Ταγματάρχη στην ΕΡΤ
 6. Αντώνης Αντωνόπουλος: Η κακοδιαχείριση οδήγησε σε αδιέξοδο την FOTBALL-LEAGUE
 7. Αντώνης Αντωνόπουλος: Απάντηση στο Βαγγέλη Ιωάννου
 8. Αντώνης Αντωνόπουλος: ο πόλεμος της καρέκλας – απειλητικά email σε παράγοντα για την ψήφο του στην Ε.Ο.Ε.
 9. Αντώνης Αντωνόπουλος: Έπεσαν οι μάσκες-γελάνε και τα… τσιμέντα με την επιλογή του Γκαγκάτση στην σούπερ-λίγκα
 10. Αντώνης Αντωνόπουλος: Το ντέρμπυ των «αιωνίων» απόψε 7.30 στο Φάληρο
 11. Αντώνης Αντωνόπουλος: Η Ε.Ο.Ε τίμησε τους συντελεστές αφής  και παράδοσης της  ολυμπιακής φλόγας
 12. Αντώνης Αντωνόπουλος: Επιβράβευση ΠΣΑΠ στο φιλικό ανθρωπιάς στην Ιεράπετρα.
 13. Αντώνης Αντωνόπουλος: Ελλάς-Γαλλία συμμαχία και πολιτισμός
 14. Αντώνης Αντωνόπουλος: Το παρα-μαγαζο της ΕΡΤ
 15. Αντώνης Αντωνόπουλος: Ο ΠΣΑΠ στην Ιεράπετρα για κάλο σκοπό
 16. Αντώνης Αντωνόπουλος: «Έπνιξε» πέναλτι ο Περράκης στη Πύλο και στέρησε τη νίκη από τον καλύτερο Τσικλητήρα
 17. Αντώνης Αντωνόπουλος: Όρθιος στο Ταύρο ο Τσικλητήρας με ρεσιτάλ Κακαλέτρη και ψυχή.
 18. Αντώνης Αντωνόπουλος: Ο Καπράλος γιατί συγκαλύπτει τον εκλεκτό του;
 19. Αντώνης Αντωνόπουλος: Ο Καπράλος και η Τσαπανίδου
 20. Αντώνης Αντωνόπουλος: Χαράτσι άλλα ΕΠΟ στα σωματεία και από την ΓΓΑ
 21. Αντώνης Αντωνόπουλος: Στο στόχαστρο του ΓΓΑ εν όψει Ε.Ο.Ε και το καράτε
 22. Αντώνης Αντωνόπουλος: Ο τυφλός οπαδισμός κρυμμένος πίσω από την κουκούλα.
 23. Αντώνης Αντωνόπουλος: Ο διαβασμένος Πρόεδρος, η Άννα της υπερπροβολής και ο ανεκδιήγητος Κοντονής
 24. Αντώνης Αντωνόπουλος: Η πίστη του Γιαννιώτη η εκτέλεση του Μάρα και το χαμόγελο της Κατερίνας
 25. Αντώνης Αντωνόπουλος: Τα δις του ελληνικού αθλητισμού το τσαντίρι της Άννας και η αξιοπρέπεια της μάνας.
 26. Αντώνης Αντωνόπουλος: Μόνο με πραξικόπημα η πληρωμένες εκλογές
 27. Αντώνης Αντωνόπουλος: Το κύπελλο της… κωλοτούμπας
 28. Αντώνης Αντωνόπουλος: Έναν Μήτρογλου στα καλά του και Αβραάμ-Μέλμπεργκ
 29. Αντώνης Αντωνόπουλος: Η αναγκαιότητα ριζικής ανασυγκρότησης της εθνικής ομάδας
 30. Αντώνης Αντωνόπουλος: Ποιος είναι ο επόμενος που έχει σειρά μετά τον ΟΦΗ;
 31. Αντώνης Αντωνόπουλος: Ψηφίστε για τον ΠΣΑΤ που μας αξίζει !
Share.

Comments are closed.