Categories: Πολιτική

Κόντρα Πολλάκη – Σφακιανάκη μετά τη σύλληψη του 31χρονου για απειλές και ύβρεις

Συνελήφθη ένας 31χρονος ο οποίος έβριζε και απειλούσε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη και την οικογένειά του.

Ο συλληφθείς ήταν λάτρης των… μυστικών υπηρεσιών, δεδομένου ότι είχε ως βασική φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook το σήμα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), επίσης δήλωνε φανατικός «αντισυριζαίος.

Ο 31χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι του στα βόρεια προάστια της Αθήνας με την κατηγορία ότι απειλούσε και έβριζε χυδαία τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι περισσότερες αναρτήσεις του ήταν χυδαίες, ρατσιστικές, σεξιστικές και στόχευαν στελέχη της κυβέρνησης.

Η Κρατική Ασφάλεια τον εντόπισε ύστερα από εισαγγελική παραγγελία και του πέρασε χειροπέδες για τις κατηγορίες της απειλής, της εξύβρισης και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Στο σπίτι του βρέθηκαν ένα σπρέι πιπεριού, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, μαχαίρια και ένα αεροβόλο πιστόλι ρέπλικα. Ο 31χρονος έβριζε χυδαία εκτός από τον κ. Πολάκη τους κ.κ. Νίκο Παππά και Νίκο Φίλη.

Το μήνυμα Πολάκη για τη σύλληψη
Ο κ. Πολάκης ευχαρίστησε μέσω Facebook τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. γράφοντας:
«Πριν λίγο με ενημέρωσαν ότι συνελήφθη το τσογλάνι που έστελνε απειλητικά τηλεφωνικά μηνύματα σε μένα και στη γυναίκα μου από τον Αύγουστο και σε άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τον οκτωβρη .Ενα ευχαριστώ προς τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής που το έκαναν…..και να θεωρήσω ότι πρόκειται για απλή σύμπτωση που αυτό συνέβη μετά τις αλλαγές στην ιεραρχία και του ηλεκτρονικού εγκλήματος».

Σφακιανάκης: Ηλεκτρονικά αναλφάβητος παπαγάλος ο Πολάκης
Άμεση ήταν η αντίδραση πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης και έσφαξε με το γάντι τον υπουργό, γράφοντας ότι άλλος ανακάλυψε το internet κι άλλος το τηλλέφωνο, επομένως δεν είναι το ίδιο. Η απάντηση του κ. Σφακιανάκης προς τον υπουργό αναφέρει: «Quiz.. Η ανακάλυψη ποίου εκ των κάτωθι είναι το πεδίο ενασχόλησης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; Ο Σερ Τίμοθι Τζον Μπέρνερς Λι (Sir Timothy John Berners-Lee, 8 Ιουνίου 1955 είναι ο εφευρέτης του Παγκόσμιου Ιστού (World Wide Web), διευθυντής της κοινοπραξίας World Wide Web. Ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ (Alexander Graham Bell, 3 Μαρτίου 1847 – 2 Αυγούστου 1922) ήταν διαπρεπής Σκωτσέζος επιστήμονας, εφευρέτης και μηχανικός, ο οποίος θεωρείται ως εφευρέτης του πρώτου πρακτικού τηλεφώνου.  Η απάντηση ας δοθεί σε κάποιους ηλεκτρονικά αναλφάβητους παπαγάλους».

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Μανώλης Χριστοδουλάκης*: Έχουμε μπροστά μας μια συλλογική, εξωστρεφή, δημοκρατική διαδικασία – Η παράταξη χρειάζεται την αυτοπεποίθηση της νίκης [Βίντεο]

«Έχουμε μπροστά μας μια πολύ όμορφη, συλλογική, εξωστρεφή και δημοκρατική διαδικασία και όχι μια εσωκομματική…

4 ώρες ago

Ένωση Αρκάδων Χαλανδρίου: Μουσικο-χορευτική παράσταση – «Χρυσοπράσινο φύλλο δεν σε ξεχνώ»

Η Ένωση Αρκάδων Χαλανδρίου και ο Δήμος Χαλανδρίου, με τη στήριξη του συλλόγου Ελληνοκυπρίων Βορείων…

6 ώρες ago

ΠΑΣΟΚ: Οι έξι (μέχρι στιγμής) υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος και οι πολιτικές τους διαφορές

Σε θέση μάχης βρίσκονται οι έξι , μέχρι αυτή τη στιγμή, υποψήφιοι για την ηγεσία…

7 ώρες ago

«Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή»: Τελικά η άγνοια είναι πιο επικίνδυνη ακόμα και από την αδράνεια

Η παράταξης «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», που έχει την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου Αγίας…

8 ώρες ago

Τέλος το χάρτινο μπλοκάκι κλήσεων των τροχονόμων – Γίνονται ηλεκτρονικές και θα έρχονται μέσω gov.gr [Βίντεο]

Τίτλοι τέλους από σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το παραδοσιακό μπλοκάκι των τροχονόμων, αφού…

9 ώρες ago