Ντροπή: Και τρίτος νεκρός πρόσφυγας στον καταυλισμό της Μόριας της Λέσβου

0

Τρίτος νεκρός σήμερα το πρωί στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου. Βρέθηκε νεκρός άνδρας ηλικίας 20 περίπου ετών από το Πακιστάν.

Το περασμένο Σαββάτο βρέθηκε νεκρός έξω από τη σκηνή του 45χρονος Σύρος ενώ την περασμένη Τρίτη πέθανε άλλος ένας άνδρας, 22 χρονών, αυτός από την Αίγυπτο. Και στις δυο προηγούμενες περιπτώσεις η ιατροδικαστική εξέταση δεν μπόρεσε να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου των δυο ανδρών και ζητήθηκε ιστολογική και τοξικολογική παραπέρα διερεύνηση προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα ο θάνατος να επήλθε από αναθυμιάσεις ή εισπνοή άλλων αερίων.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου έχει σημάνει συναγερμός προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία που οδήγησε τρεις ανθρώπους στο θάνατο μέσα σε μια εβδομάδα.

Κάποτε, και καλά γινόταν, ξεσηκωνόταν ο κόσμος σε τέτοιες περιπτώσεις (Λάρισα, Θεσσαλονίκη κλπ). Τώρα δυστυχώς σιωπή… Κανείς δεν αντιδρά!

Ή ως κοινωνία συνηθίσαμε και θεωρούμε δεδομένα αυτά τα τραγικά γεγονότα ή οι «επαναστάτες αριστεροί» εκείνης της εποχής υπηρετούν τώρα πια καθαρά κομματικούς σκοπούς, κάτι που είναι τελείως τραγικό.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner