Άλλος ένας οπλίτης φωτογραφίζεται σχηματίζοντας το σήμα του αλβανικού αετού

0

Ένα νέο περιστατικό οπλίτη ο οποίος υπηρετεί στον Ελληνικό Στρατό ο οποίος ποζάρει κάνοντας το σήμα του αλβανικού αετού, διερευνούν οι επιτελείς του ΓΕΣ. 

Σε αυτήν απεικονίζεται στρατιώτης, ο οποίος εκτελεί καθήκοντα ένοπλης φρούρησης εγκαταστάσεων μονάδας του Στρατού Ξηράς στην Κύπρο,  να σχηματίζει με τα χέρια του  το ίδιο ακριβώς σύνθημα αλβανικού αλυτρωτισμού, προκαλώντας πλέον πολύ σοβαρά ερωτηματικά για το κατά πόσον το φαινόμενο είναι μεμονωμένο ή έχει λάβει εκτάσεις  που μέχρι σήμερα δεν είχαν γίνει αντιληπτές από την ηγεσία. Αναμένουμε απαντήσεις από τον Υπουργό Άμυνας…

Η φωτογραφία του οπλίτη, ο οποίος υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες μέρες μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας των επτά νεοσυλλέκτων στο κέντρο εκπαίδευσης Μεσολογγίου.

Το ΓΕΣ έχει εκδώσει ήδη σχετική ανακοίνωσή  με την οποία ενημερώνει ότι θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες όπως αυτές με τους νεοσύλλεκτους στο Μεσολόγγι.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ έχει ως εξής:
«Αναφορικά με νέα ανάρτηση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες, που απεικονίζει Στρατιώτη να σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα του αλβανικού αετού, ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

  1. Ο Στρατιώτης έχει εντοπισθεί και υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ.
  2. Θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες, όπως αυτές έχουν κοινοποιηθεί για την περίπτωση των Στρατιωτών του ΚΕΝ Μεσολογγίου
Share.

Comments are closed.