Δήμος Αγ. Παρασκευής: Μεγάλη συμμετοχή στη βράβευση επιτυχόντων σε Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι.

0

Στο κατάμεστο από γονείς, μαθητές και καθηγητές αμφιθέατρο του «Δημόκριτου» έγινε την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και μαθητριών των Δημόσιων σχολείων της Αγίας Παρασκευής  που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τον Μάιο του 2016 και η κοπή πίτας του τμήματος Παιδείας του Δήμου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου και του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Πανου Γκόνη. Ακολούθως έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και οι βραβεύσεις τις οποίες εκτός από τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Παιδείας έκαναν  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη, Ι. Σιδέρης και Κ. Χατζηανδρέου, οι Δημ. Σύμβουλοι Βασ. Ζορμάς πρ. Δήμαρχος, Τερψ. Γκιόκα Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης , Στ. Ψύλλα, Αλεξ. Μουστόγιαννης, Σωτ. Ησαΐας, Γιαν. Μυλωνάκης και, Γιαν. Λογοθέτης, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Βασ. Τραυλός, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ε. Ματιάτου-Χατζοπούλου, Διευθυντές Λυκείων και πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων Λυκείων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρ. Υπουργός Μ. Καρχιμάκης, διευθυντές Σχολείων και εκπαιδευτικοί, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων Γονέων, κ.α.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner