Και θέμα παραίτησης Χρυσόγονου τώρα από την ΑΥΓΗ

0

Συνέχεια στην κόντρα Χρυσόγονου-Μαξίμου, που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις από την πλευρά του ευρωβουλευτή ότι έχει να δει τον πρωθυπουργό δύο χρόνια αφήνοντας αιχμές ότι ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από Καρανίκα και Νοτοπούλου, δίνει η εφημερίδα ΑΥΓΗ.

Σε άρθρο του Θανάση Καρτερού, σημειώνεται:

«Δεν μ’ αρέσετε λοιπόν κ. Χρυσόγονε. Δεν μ΄ αρέσει ο τρόπος που στέκεστε, ο τρόπος που μιλάτε, ο τρόπος που διασύρετε δημοσίως ανθρώπους-και δεν εννοώ τον Τσίπρα» αναφέρει ο αρθρογράφος. Και συνεχίζει: «Δεν μ αρέσει και ο τόπος-ο ΣΚΑΙ στον οποίο συχνάζετε και από τον οποίο κρίνετε και επικρίνετε κτλ.» Στο τέλος του άρθρου μάλιστα του ζητά εμμέσως πλην σαφώς να παραιτηθεί.

«Δυστυχώς όμως εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να διορθώσουμε το λάθος που κάναμε στις ευρωεκλογές. Εσείς αντίθετα αν είστε σε λάθος κόμμα, με λάθος πρωθυπουργό, λάθος ανθρώπους στο Μαξίμου…. διορθώστε τα όλα με μια κίνηση. Την οποία ξέρετε» καταλήγει το άρθρο της ΑΥΓΗΣ.

Μετά από τα παραπάνω μας πιάνει μια θλίψη και μια μελαγχολία. Είναι δυνατόν, αυτοί που είχαν κάνει σημαία τους τη διαφορετικότητα και την άλλη άποψη, να έχουμε τόσο μα τόσο πολύ αλλάξει και να έχουν φτάσει στο άλλο άκρο. Άραγε πόσο διαφέρει αυτή η άποψη από τις απόψεις και θέσεις των λεγομένων δεξιών συγκεντρωτικών κομμάτων;

Είναι δυνατόν στην ΑΥΓΗ να εκφράζονται τόσο συντηρητικές και τόσο δεξιές απόψεις;

Κάποτε στην αντιπαράθεση, αν θυμάσαι φίλε Θανάση Καρτερέ, χρησιμοποιούσαμε τη ρήση του Βολταίρου: «Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις

Όμως τι κ΄λαθομαι και γράφω… Όλα, ιδανικά και απόψεις, θυσία στη νομή της εξουσίας. Κρίμα!!!

Share.

Comments are closed.