Ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ διορίστηκε Διευθυντής του Γραφείου του υφ. Παιδείας

0

Διευθυντής του Γραφείου του υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη, διορίστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης.

Ο Θέμης Κοτσιφάκης είναι εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 18.07 Ιατρικών Εργαστηρίων του 3ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου.

Ο κ. Κοτσιφάκης ενώ ήταν πρόεδρος της ΟΛΜΕ είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα μαζί με τους 1.800 συναδέλφους του των ΕΠΑΛ και επανήλθε στο σχολείο του με απόφαση της σημερινής Κυβέρνησης που αφορούσε το σύνολο των διαθέσιμων.

Ο κ. Κοτσιφάκης στην τελευταία Γενική Συνέλευση προέδρων της ΟΛΜΕ, με την ιδιότητα του προέδρου, αποκάλυψε ότι κάποιοι του είχαν απαγορεύσει να πηγαίνει στις καταλήψεις των υπουργείων. 

«Ήμασταν στους αγώνες θα είμαστε στους αγώνες και καλωσορίζουμε αυτούς που θα είναι από αύριο στους αγώνες. Τους καινούργιους, που μας απαγόρευαν να πηγαίνουμε στις καταλήψεις των υπουργείων», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για σένα φίλε Θέμη…

Φιλέ Θέμη, ήρθε η στιγμή να δικαιωθώ, όταν σου έλεγα ότι εμείς οι «συμβιβασμένοι» όπως μας αποκαλούσατε τότε, αγωνιζόμαστε, σωστά ή λαθεμένα, για ένα καλύτερο αύριο των εκπαιδευτικών και όχι για να εξαργυρώσουμε τη συμμετοχή μας.

Εσύ, αν θυμάσαι, επέμενες ότι εμείς είμαστε οι συμβιβασμένοι κι εσύ ο επαναστάτης, ο αγωνιστής!

Σήμερα, φίλε Θέμη, εσύ είσαι στον υπουργείο, Διευθυντής του Γραφείου του υφ. Παιδείας, κι εμείς εξακολουθούμε, σωστά ή λάθος, να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο στη δημόσια εκπαίδευση.

Φίλε αυτό εννοούσες όταν χρησιμοποιούσες τη λέξη αγωνιστικότητα; Δεν ξέρω τι να σκεφτώ… Ό,τι και να πω είναι λίγο… Κάποτε και μόνο με την εικασία ότι κάποιος θα μπορούσε να εξαργυρώσει ή να προσπαθήσει να ανελιχτεί, εσύ τον κατακεραύνωνες. Τώρα τι άλλαξε;

Τέλος πάντων… Καλή σου επιτυχία… Είναι αλήθεια ότι εκεί στην ΟΛΜΕ έχετε παράδοση «πολιτικής ανέλιξης». Αν σε πλήγωσα… σου ζητώ συγγνώμη!

Για να μην χρησιμοποιήσεις τη κλασική σας επωδό για τη «μονταζιέρα» σου αφιερώνω τα δυο παρακάτω βίντεο, από το ρεπορτάζ του ESOS, για να επιβεβαιώσω αυτά που έλεγες,

Θέμης Κοτσιφάκης: Μου απαγόρευαν να πάω στις καταλήψεις
Δεχόμουν καταγγελίες γιατί ήμουν στους αγώνες

«Ξέσπασε» ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ στη
Γενική Συνέλευση Προέδρων ΕΛΜΕ 14-3-15

Share.

Comments are closed.