Ζάμπλουτοι υπουργοί σε «αριστερή» κυβέρνηση!

0

Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ καθόλου με τα πόθεν έσχες των πολιτικών, δηλαδή όλων αυτών που κόπτονται για τη νομιμότητα και τη διαφάνεια, γιατί πάντα ελέγχουμε το «έσχες» και ποτέ το «πόθεν» και σε πρώτη φάση αυτό έκανα. Όμως διαπίστωσα όμως ότι υπάρχουν κάποιες προκλήσεις που δεν μπορείς να τις ανεχθείς, από πολιτικά πρόσωπα της λεγόμενης «πρώτης φοράς αριστερά».

Διαπίστωση πρώτη: Μέσα στην κυβέρνηση υπάρχουν πρόσωπα που με βάση τα εισοδήματά τους μόνο αριστεροί δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Δεν χρειάζεται καμιά άλλη αναφορά!

Διαπίστωση δεύτερη: Υπάρχουν κάποια χτυπητά περιστατικά που θα πρέπει να ελεγχθεί και το νόμιμο αλλά κυρίως το ηθικό του πράγματος.

Δεν είναι δυνατόν η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Όλγα Γεροβασίλη να δηλώνει συνολικά εισοδήματα 223.213,15 ευρώ για το 2013 και οι προσωπικές καταθέσεις της να ανέρχονται σε 16,07 ευρώ και του συζύγου της σε 43,85 ευρώ. Πού είναι τα υπόλοιπα; Καταναλώθηκαν στα μπουζούκια ή βρίσκονται κάπου αλλού; (δεν σημαίνει ότι υπάρχει παρανομία, αλλά νομίζουμε ότι υπάρχει θέμα ηθικής).

Ο υπουργός Ενέργειας κ. Σταθάκης δήλωσε στο πόθεν έσχες του 2013 (χρήση 2012) καταθέσεις σε Ελλάδα και Κύπρο ύψους 2.178.161,01 ευρώ, ωστόσο στο πόθεν έσχες του 2014 (χρήση 2013) εμφάνισε καταθέσεις μόλις 63.796 ευρώ και του 2015 (χρήση 2014) μόλις 63.376 ευρώ. Δηλαδή, πάνω από 2.100.000 ευρώ «χάθηκαν». Τι έγινε και ξαφνικά φτώχυνε; Τι τα έκανε τα χρήματα που δήλωνε στο παρελθόν; Αναμένουμε….

Εντύπωση προκαλεί η πρώην καθαρίστρια και νυν ευρωβουλευτής κ. Κούνεβα, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο όταν υπέστη επίθεση από αγνώστους με οξύ, να έχει καταθέσεις σε τράπεζες του Βελγίου, της Γαλλίας αλλά και της Βουλγαρίας που ξεπερνούν τα 340.000 ευρώ και ο μεγαλύτερος όγκος των χρημάτων να προέρχεται από δωρεές. (από ποιους και γιατί;)

Θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε και με τον υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και το μέγεθος των καταθέσεων που διαθέτει, τον κ Χουλιαράκη, τον κ. Μπαλάφα, τον κ. Κατρούγκαλο,  την κ Φωτίου (των γεμιστών) που όλα της τα χρήματα τα έχει στο εξωτερικό (επαναλαμβάνουμε ότι δεν είναι παράνομο, αλλά αναρωτιόμαστε αν είναι ηθικό σε εποχή caspitali control), τον κ. Κοντονή κλπ

Τέλως πάντων… δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο με αυτό το θέμα! Μου αρέσει ότι σχολιάζουν κάποιοι αρνητικά την μελλοντική κυβέρνηση του αμερικανού προέδρου κ. Τράμπ!

Όποιος έχει μυαλό και κρίση μπορεί να κρίνει! Εμείς εξακολουθούμε κι ας μας βρίζετε, να πιστεύουμε ότι μόνο αριστερή δεν είναι αυτή η κυβέρνηση! Άμοιρε ελληνικέ λαέ!!!!!

Share.

Comments are closed.