Επεισόδια και πυροβολισμοί στον αέρα στο Hot spot της Σούδας της Χίου

0

Εδώ και πολύ καιρό έχουμε πει ότι στη Χίο είναι θέμα χρόνου να έχουμε ανεξέλικτα επεισόδια λόγω του καταυλισμού της Σούδας.

Και να που επαληθευόμαστε, ελπίζοντας και ευχόμενοι, το γεγονός να είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν ομάδα Αφγανών και Αλγερινών ήρθαν στα χέρια από άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής μέσα στον καταυλισμό. Σε λίγο τα επεισόδια επεκτάθηκαν και εκτός, με αποτέλεσμα ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Ιχθυόσκαλα να πάρει την καραμπίνα στα χέρια του και να πυροβολήσει στο αέρα πέντε φορές. Αυτό συνέβη διότι ομάδα μεταναστών να κινήθηκε προς την ταβέρνα της περιοχής. Βλέποντάς τους οι θαμώνες έντρομοι εγκατέλειψαν άμεσα το κατάστημα. Μη έχοντας άλλο τρόπο αντίδρασης ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας όπλισε την κυνηγετική του καραμπίνα και έριξε βολές στον αέρα με σκοπό να αποτρέψει την είσοδο των μεταναστών στο κατάστημά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ συνολικά έριξε 5 βολές στον αέρα με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα από το Λιμεναρχείο, στο κρατητήριο του οποίου θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα το πρωί οπότε και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Να σημειωθεί ότι από τα επεισόδια τραυματίστηκαν 6 άτομα που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Χίου ένας εκ των οποίων φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι του.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρουσία των ανδρών των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ που βρέθηκαν στο σημείο λίγη ώρα αργότερα.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner