Βαρύτατες καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατο της μικρής Μελίνας

0

Νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου της 4χρονης Μελίνας στην Κρήτη, σε επέμβαση ρουτίνας, δίνει ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία).

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Για να βγάλουν λάδι από πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες την Αναισθησιολόγο του Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ Κρήτης κα Πολάκη Νεκταρία συγγενή του Αν. Υπουργού Υγείας κου Πολάκη, για το θάνατο της ανήλικης από βρογχόσπασμου, κατά διαδικασία αφύπνισης μετά από ωτορινολαρυγγική επέμβαση (28/12/2015), έψαξαν και βρήκαν εξιλαστήριο θύμα. Βρήκαν τη Νοσηλεύτρια Αναισθησιολογικού κα Βασιλάκη Δήμητρα (επειδή ως Νοσηλεύτρια πλέκει) που έτυχε να είναι βάρδια εκείνη την ημέρα που συνέβη το τραγικό γεγονός»
Η ΠΟΕΔΗΝ τονίζει επίσης στην ανακοίνωσή της ότι «δεν θα επιτρέψουμε να την πληρώσει η Νοσηλεύτρια, επειδή δεν έχει «μπάρμπα στην Κορώνη».
«Γνωρίζουν και οι πέτρες την εν λόγω αναισθησιολόγο. Γνωρίζουν την συμπεριφορά της, την υπηρεσιακή της απόδοση. Επίσης γνωρίζουν ότι η Νοσηλεύτρια Αναισθησιολογικού ουδέποτε χορήγησε φάρμακα. «Οι Νοσηλευτές δεν χορηγούν φάρμακα χωρίς εντολές Ιατρών» τονίζουν και προσθέτουν: «Ούτε τέτοια εντολή δόθηκε ποτέ από κανένα Ιατρό, ούτε η Νοσηλεύτρια χορήγησε τα συγκεκριμένα φάρμακα, ούτε αναγράφεται κάτι σχετικό στη λογοδοσία. Είναι μεθοδευμένες ενέργειες από τον Αν. Υπουργό Υγείας με συνεργούς τις Διοικήσεις του Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ και της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας να κατασκευάσουν ενόχους , προκειμένου να σωθεί η Αναισθησιολόγος συγγενής τους Αν. Υπουργού Υγείας. »

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

Share.

Comments are closed.