Το Documento Καλογρίτσα Βαξεβάνη βάζει φωτιά με Φώφη Γεννηματά, Παπανδρέου και Πάγκαλο στη λίστα Μπόργιανς!!!

0

O Κώστας Βαξεβάνης με το Documento βάζει φωτιά με πρωτοσέλιδο Γιώργο Παπανδρέου, τη Φώφη Γεννηματά και τον Θόδωρο Πάγκαλο και τίτλο Τα Πολιτικά Ονόματα στη λίστα Μπόργιανς.

Η εφημερίδα αφήνει να εννοηθεί ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν καταθέσεις σε τράπεζες του Λουξεμβούργου και της Ελβετίας.

Φυσικά το παραπάνω δημοσίευμα είχε ως αποτέλεσμα τη σκληρή σύγκρουση μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και της κυβέρνησης. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι θα καταθέσει αγωγή, ζήτησε από την εισαγγελεία του Αρείου Πάγου να εξετάσει το θέμα, ενώ ενέπλεξε και την κυβέρνηση ότι μετέρχεται αθλιοτήτων και φασιστικών μεθόδων. 

Η Δήλωση της  Φώφης Γεννηματά, έχει ως εξής: 
«Δήλωση της Φώφης Γεννηματά Προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με το άθλιο δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento»
Δυνάμωσαν με χυδαίο λαϊκισμό, κυβέρνησαν με ψέματα, τελειώνουν με αθλιότητες και φασιστικές μεθόδους.
Με Βαξεβάνηδες και Καλογρίτσες δεν πρόκειται να διασωθεί ο Πρωθυπουργός.
Ας το πάρουν καλά χαμπάρι.
Εγώ και η οικογένεια μου δεν έχουμε καμία σχέση με δήθεν λογαριασμούς και λίστες και δεν έχω να κρύψω τίποτα.
Καταθέτω αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και δεν θα αρκεστώ σε καμία δήθεν εξήγηση.
Θα ζητήσω από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης σε σχέση με τους διακινητές αυτών των αβάσιμων και άθλιων σεναρίων.
Ζητώ επίσης από τον Πρόεδρο της Βουλής και την Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας να ζητήσουν αμέσως ενημέρωση από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, μη επιτρέποντας στην άθλια συκοφαντία να αιωρείται.
Το μήνυμα ελήφθη. Μας φοβούνται, γιατί δυναμώνουμε κάθε μέρα και δεν μπορούν να οικειοποιηθούν τον χώρο της κεντροαριστεράς.
Θέλουν πόλεμο και θα τον έχουν.
Ζητώ από όσους πιστεύουν στην εντιμότητα στην πολιτική να πάρουν θέση

Γιώργος Παπανδρέου: Λασπολογία χωρίς ίχνος αλήθειας – Στημένη ιστορία, το λόγο έχει η Δικαιοσύνη
Οργισμένη αντίδραση και από τον Γιώργο Παπανδρέου προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή με τίτλο “τα πολιτικά ονόματα της λίστας Μπόργιανς” και έχει φωτογραφία των Γ. Παπανδρέου, Φ. Γεννηματά και Θ. Πάγκαλου. 

Σε ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ τονίζεται ότι, “μια ακόμα στημένη επιχείρηση σπίλωσης πολιτικών, που παραπέμπει σε πρακτικές φασιστικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων, εκτυλίσσεται μέσω δήθεν “αποκαλύψεων” με στόχο τον αποπροσανατολισμό από τις ευθύνες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
«Μια ακόμα στημένη επιχείρηση σπίλωσης πολιτικών, που παραπέμπει σε πρακτικές φασιστικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων, εκτυλίσσεται μέσω δήθεν «αποκαλύψεων».
Οι προθέσεις;
Συγκάλυψη πραγματικών πολιτικών εγκλημάτων;
Αποπροσανατολισμός από τα κακώς κείμενα και τις πολιτικές ευθύνες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;
Μανιώδης και φανατισμένη προσπάθεια να χτυπήσουν τον
Γιώργο Παπανδρέου;
Είτε από φόβο, είτε για να βρεθεί αποδιοπομπαίος τράγος, αντί να κοιτάξουν κατάματα τα πραγματικά εγκλήματα που συντελούνται στη χώρα.
Πρόθυμοι κονδυλοφόροι, για πάσης φύσεως “δουλειές”, μεταξύ των οποίων ο γνωστός κ.
Βαξεβάνης, που προστίθεται στη λίστα των υπηρετών της αριστεροδεξιάς καραμανλικών αποχρώσεων, αλλά προφανώς και πρόθυμοι κυβερνητικοί παράγοντες, υποστηρίζουν το όλο εγχείρημα λασπολογίας, καλλιεργώντας υποψίες χωρίς ίχνος αλήθειας. Τώρα, μέσα από τις στήλες μιας νεόκοπης εφημερίδας, ενός ιδιοκτήτη, γιου ενός άλλου παλαιότερου εκδότη, που η εφημερίδα του δεν υπάρχει σήμερα. Μιας εφημερίδας που είχε εκδοθεί μόνο και μόνο για να συμβάλει στην επιχείρηση “μαύρο ’89”.
Η
εφημερίδα “Documento”, ιδιοκτησίας του γιου του κ. Καλογρίτσα, που συμμετείχε με πέτσινο πόθεν έσχες στο πολυσυζητημένο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, επιβεβαιώνει, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της αυριανής έκδοσης, που κυκλοφορεί από σήμερα στο διαδίκτυο, ότι λεφτά υπάρχουν και αν δεν έχεις φροντίζουν κάποιοι να τα βρεις. Αρκεί να γίνει παιχνίδι, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και των συμφερόντων των πολιτών, με πολιτικές επιλογές χάριν εντυπώσεων.
Αντί λοιπόν να αποκαλύψουν αυτές τις αλήθειες και τόσες άλλες εγκληματικές πράξεις που πληρώνει σήμερα ο Ελληνικός λαός, προσπαθούν να τα συγκαλύψουν με πέπλο ομίχλης, με ένα στημένο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο, αφήνεται να εννοηθεί ότι δήθεν, ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει λεφτά σε λογαριασμό που υπάρχει στη λίστα Μπόργιανς.
Για μια ακόμη φορά, λοιπόν:
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει καμία κατάθεση σε οποιονδήποτε λογαριασμό που δεν έχει δηλωθεί, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Οτιδήποτε άλλο, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια.
Οι υπεύθυνοι της στημένης – και αυτής, ιστορίας, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.
Και κάτι τελευταίο.
Ας μαζέψει τους κυβερνητικούς σκευωρούς ο κ. Τσίπρας».

Εκείνος που δεν έχει μιλήσει μέχρι τώρα είναι ο κ. Πάγκαλος, την αντίδραση του οποίου περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Η απάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου για τη Φώφη Γεννηματα
Απάντηση στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά από το Μέγαρο Μαξίμου, στον απόηχο της αγωγής που κατέθεσε η ίδια για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη. Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές: «συνιστούμε στην κα Γεννηματά να μην εμπλέκει τον Πρωθυπουργό σε οποιοδήποτε θέμα αφορά αποκλειστικά την ίδια και το κόμμα της».

Επίοσης αναφέρουν, «οφείλει, εξάλλου, να κατανοήσει ότι όσοι εκτίθενται στη δημόσια σφαίρα υπόκεινται σε αυστηρή κριτική και έλεγχο. Αναμένουμε, λοιπόν, ψυχραιμία, υπευθυνότητα και περισσότερη αυτοσυγκράτηση εκ μέρους της.

Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση θα συνδράμει με κάθε μέσο ώστε να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια».

Share.

Comments are closed.