Συντριβή αεροσκάφους στην Κολομβία – Ξεκληρίστηκε η βραζιλιάνικη ομάδα Τσαπεκοένσε 

0

Αεροσκάφος κατέπεσε στην Κολομβία με 81 επιβαίνοντες. Οι έρευνες στην περιοχή της συντριβής σταμάτησαν μετά από μερικές ώρες καθώς πέρα από τους έξι ανθρώπους που ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια δεν υπάρχει άλλη ένδειξη ζωής. 

Το αεροσκάφος ήταν τσάρτερ που είχε αναχωρήσει από την Βολιβία και κατευθυνόταν στο διεθνές αεροδρόμιο της Μεντεγίν.

Μετέφερε τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσαπεκοένσε από την Βραζιλία η οποία θα έπαιζε την Τετάρτη στον τελικό του Copa Sudamerica εναντίον της Ατλέτικο Νασιονάλ στο Μεντεγίν.

Η γραμματέας της κυβέρνησης Victoria Ramirez, ενημέρωσε πως οι έρευνες στην περιοχή σταμάτησαν λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.

Αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε: «Δεν βρίσκουμε άλλους ζωντανούς. Αυτό σημαίνει πως ο απολογισμός μας είναι 6 επιζώντες και 75 νεκροί».

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως από το αεροπλάνο, ο πιλότος ζήτησε άδεια άμεσης προσγείωσης, ωστόσο, αμέσως μετά χάθηκαν τα ίχνη του αεροσκάφους και η πτώση προήλθε είτε από την εξάντληση των καυσίμων, είτε από τεχνικό, ηλεκτρολογικό πρόβλημα. 

δύο ποδοσφαιριστές να έχουν καθίσει μαζί στην πτήση και να έχουν βγάλει την διπλανή selfie πριν την απογείωση

Oi δύο ποδοσφαιριστές να έχουν καθίσει μαζί στην πτήση και να έχουν βγάλει την διπλανή selfie πριν την απογείωση

Ανάμεσα στους λιγοστούς διασωθέντες, ο ποδοσφαιριστής της Τσαπεκοένσε, Άλαν Ράσελ!

«Σε ευχαριστώ Θεέ μου! Το αδύνατο είναι δυνατό. Ο Θεός είναι μεγάλος πατέρας. Είθε να φυλάει όλη την ομάδα της Σαπεκοένσε», ανέφερε στο Twitter η αδερφή του.

Και ο τερματοφύλακας, Ντανίλο, φέρεται να έχει φτάσει στο νοσοκομείο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν καθίσει μαζί στην πτήση και να έχουν βγάλει την διπλανή selfie πριν την απογείωση! 

Διαβάστε το ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού κανάλιού El Tiempo με τίτλο «Se accidentó avión que transportaba al Chapecoense, rival de Nacional», στα Ισπανικά, πατώντας ΕΔΩ

Διαβάστε το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας Τhe Guardian με τίτλο «Colombia plane crash: Brazilian team Chapecoense among those on board», στα Αγγλικά, πατώντας ΕΔΩ

 

 

 

Share.

Comments are closed.