Τώρα που καταρρέει δημοσκοπικά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Κουρουμπλής θυμήθηκε το ΠΑΣΟΚ!

0

Φαίνεται πως στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν τις δημοσκοπήσεις και το κλίμα και ψάχνουν «σωσίβιο». Αυτό το συμπεραίνουμε από τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος έτεινε χείρα συνεργασίας προς το ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος μέχρι πριν λίγο καιρό χλεύαζε το Κίνημα.

Μιλώντας, λοιπόν ο κ. Κουρομπλής στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ λέγοντας ότι είναι γαντζωμένοι θέλοντας συνεχώς να βρίσκονται στην εξουσία. Δείτε ποιοι μιλούν για γάντζωμα και νομή τη εξουσίας!

 Ο υπουργός ναυτιλίας παραδέχθηκε πως είναι δύσκολα τα πράγματα για την κυβέρνηση, ας μην γελιόμαστε, αλλά ο στόχος είναι η  αντιμετώπιση του χρέους παρά τα όσα θέτουν οι δανειστές στις διαπραγματεύσεις. Η χώρα πρόσθεσε δεν έπρεπε να φτάσει εδώ σε αυτή την καταστροφή είναι μια χρεοκοπημένη χώρα. Φυσικά και κάνει α-βα-βα τις ευθύνες που έχει ο ίδιος και η καινούρια του παρέα, γιατί είναι πολύ εύκολο να τα μετατοπίζεις όλα στους άλλους!

Η κυβέρνηση σημείωσε είναι στα βαθιά νερά αλλά ο Τσίπρας έχει καθαρή ματιά και ο κόσμος αυτό βλέπει, αν δεν ικανοποιήσουμε τον λαό και δεν μας δείξει εμπιστοσύνη θα μας στείλει στα αζήτητα.

Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής , στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «θα μπορούσε να δημιουργηθεί μέσα από κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μια μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη». «Απέναντι στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης, οι προσπάθειες που γίνονται θα πρέπει να έχουν ως στόχο τη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι ανάγκη να ενωθεί ο χώρος», ανέφερε ο ίδιος. Εκείνο που δεν λέει ευθέως ο κ. Κουρουμπλής είναι ότι νιώθει να χάνει την εξουσία και γι’ αυτό επιθυμεί κάποια στηρίγματα.

κ. Κουρουμπλή (το σύντροφε έχει πάει περίπατο) τότε που άφηνες το ΠΑΣΟΚ δεν τα αναλογιζόσουν αυτά; Τότε που εγκατέλειπες (δεν λέω ξεπουλούσες) τους συντρόφους σου δεν τα αναλογιζόσουν αυτά;

 

Share.

Comments are closed.