Συνάντηση με στόχο μια ωφέλιμη ένωση πολιτικών δυνάμεων του ευρύτερου Προοδευτικού Χώρου

0

Οι συνεργαζόμενοι φορείς κοινωνικής βάσης ΑΚΤΙΔΑ (όμιλος κοινωνικού, πολιτικού και επιστημονικού προβληματισμού) και Ε.Δ.Ε.Μ. (Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης) συνδιοργανώνουν δημόσια εκδήλωση διαλόγου και συνεννόησης κομμάτων, κινήσεων και προσωπικοτήτων του ευρύτερου χώρου των σύγχρονων σοσιαλιστών, προοδευτικών φιλελεύθερων και ριζοσπαστών δημοκρατών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, ώρα 18:00, σε αίθουσα της Αίγλης Ζαππείου στην Αθήνα.

Στην πρόσκληση μας έχουν ήδη ανταποκριθεί έως σήμερα και θα προσέλθουν εκπρόσωποι – κορυφαία στελέχη των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΔΗΣΟ, πολιτικών κινήσεων όπως “Επόμενη Ελλάδα“, “Εκκίνηση – Έλληνες Δημοκράτες“, “Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς“, “Οικολόγοι“, κα, συλλόγων, φορέων, πολιτικές προσωπικότητες, Δήμαρχοι, πανεπιστημιακοί, καλλιτέχνες, συνδικαλιστές και πολλοί άλλοι προοδευτικοί πολίτες.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η συμβολή, για συμφωνία σε μια ωφέλιμη ώσμωση πολιτικών δυνάμεων του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, τόσο για την χώρα όσο και για τους πολίτες. Διότι, σε μια περίοδο που η κοινωνία και η πατρίδα χρειάζονται επειγόντως χρήσιμες και αποτελεσματικές πολιτικές, είναι ανάγκη να διερευνηθούν γόνιμα εδάφη συνεργασίας και ενότητας.

Share.

Comments are closed.