Βίντεο – ύμνο για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της «ανέβασε» ο πρόεδρος Ομπάμα στο facebook

0

Ένα βίντεο διάρκειας 92 δευτερολέπτων από την επίσκεψή του στην Ακρόπολη, το οποίο αποτελεί ύμνο για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα μετά την ολοκλήρωση της διήμερης επίσκεψής του στην Αθήνα.

Αναλυτικά, πάνω από το βίντεο που δημοσίευσε, έγραψε:

«Στο τελευταίο μου ταξίδι στο εξωτερικό ως πρόεδρος είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ την Ελλάδα και να απολαύσω τη μαγευτική ιστορία αυτής της χώρας. Βρισκόμενος στην Ακρόπολη, το λίκνο της Δημοκρατίας και των δημοκρατικών αξιών που διέπουν το λαό μας, καταλαβαίνεις την αξία μιας κυβέρνησης του λαού, από τον λαό και για τον λαό – και πως οι άνθρωποι, ανεξαρτήτου έθνους στο οποίο ανήκουν, θα αποφασίζουν για το είδος της χώρας που θέλουν να έχουν, τα ιδανικά που θα τους διέπουν και τις αξίες που θα τους ορίζουν».

Το βίντεο ανέβηκε στον λογαριασμό του αμερικανού προέδρου λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος) και μέχρι τώρα έχει 889.000 προβολές, δηλαδή το είδαν τόσοι λάνθρωποιθ, ενώ στο ίδιο διάστημα απέσπασε πάνω από 60.000 like, 14.913 κοινοποιήσεις και 2.3000 σχόλια.

Απολαύστε αυτό το καταπληκτικό βίντεο.

Share.

Comments are closed.