Αντώνης Αντωνόπουλος: Απάντηση στο Βαγγέλη Ιωάννου

0

Σήμερα χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού μου. Ένας δικαστικός επιμελητής μου επίδωσε εξώδικο από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Βαγγέλη Ιωάννου, με την επισήμανση να ανασκευάσω εντός 3 ημερών όλα όσα έχω γράψει για αυτόν ,τα οποία θεωρεί συκοφαντικά και επαγγελματικά μειωτικά ..

Διαφορετικά θα με καθίσει στο σκαμνί των δικαστηρίων ,θα με καταγγείλει στα πειθαρχικά όργανα του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ. 

Αυτή είναι η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Βαγγέλη Ιωάννου σε όλα αυτά που του έχω γράψει.

Λοιπόν αγαπητέ και …αξιότιμε Βαγγέλη.

Να ξεκινήσουμε την απάντηση μου για την λίστα αρχικά που λες και αναφέρεις και στο εξώδικο και φυσικά δεν έχει μόνο το δικό σου όνομα.

-Εγώ δεν έκανα τίποτα άλλο παρά αναδημοσίευση της λίστας που την βρήκα δημοσιευμένη παντού με τον τίτλο αν θυμάσαι ως «ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ»

Και εκεί αναφέρει ότι εισέπραξες 13.496.40 ευρώ!!!Ψέματα είναι; Έστειλες σε όλους τους συναδέλφους εξώδικα Βαγγέλη Ιωάννου που δημοσίευσαν την λίστα με το όνομα σου και τους κατήγγειλες όλους στην ΕΣΗΕΑ;

Και επί πλέον επί του εξωδίκου.

1)Είναι ψέματα Βαγγέλη Ιωάννου ότι έκανες πρώτη φορά στην ΕΡΤ σύμβαση επί προεδρίας Παναγιώτη Παναγιώτου (ΠΑΝ-ΠΑΝ);

2)Είναι ψέματα Βαγγέλη Ιωάννου ότι μετά την διευθυντική θητεία του Χατζηγεωργίου που ανέλαβες διευθυντής στην ΕΡΤ μέχρι σήμερα είχες προνομιακή μεταχείριση και ουσιαστικά ήσουν όπως και σήμερα το κουμάντο στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ;

3)Είναι ψέματα και συκοφαντίες εναντίον σου που σε σπιλώνουν όπως ισχυρίζεσαι στο εξώδικο που μου έστειλες ότι :

Α)Ήσουν διευθυντής μέχρι που έπεσε το μαύρο της ΕΡΤ, και συνέχισες και μετά στην Δημόσια τηλεόραση χωρίς να έχεις ουσιαστική νομική και θεσμική κατοχύρωση τη στιγμή που και ο ΠΣΑΤ και η ΕΣΗΕΑ σε θεωρούσαν παράνομο όπως και την εν γένει λειτουργία της Δημοσίας Τηλεόρασης; 

Β)Είναι ψέματα και συκοφαντίες που σπιλώνουν την υπόληψη σου Βαγγέλη Ιωάννου ότι ως διευθυντής της κατά την άποψη των θεσμικών μας οργάνων (Στα οποία με απειλείς ότι θα με καταγγείλεις)παράνομης Δημόσιας Τηλεόρασης είχες χρησιμοποιήσει συναδέλφους που δεν είχαν εργασιακή σχέση με την ΔΤ(Την απέκτησαν εκ των υστέρων) και συνταξιούχο συνάδελφο; Και αυτά συκοφαντίες είναι; 

4)Βαγγέλη Ιωάννου εστειλες εξώδικα για συκοφαντία και σπίλωση του ονόματος σου και πήγες στα δικαστήρια του συναδέλφους που εγραψαν:

Α)Για τα fast-trak τρίποντα της Δ.Τ και ΝΕΡΙΤ ;

Β)Για τις διαδικασίες …εξπρές της τηλεοπτικής μετάδοσης των «Αιωνίων» στο μπάσκετ με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει λόγο για «Δωράκια σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς»

Και η απόφαση που υπέγραφε τοτε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην TAF SPORTS MARKETING ο διαχειριστής Γκίκας Μάναλης ποιός εκανε την εισήγηση και τα υπέγραφε;

Γ)Ήσουν διευθυντής η είναι συκοφαντία και σπίλωση Βαγγέλη Ιωάννου στη ΔΤ που δεν είχε ούτε ΑΦΜ ούτε άδεια εκπομπής;

Δ) Είναι ψέματα και συκοφαντίες και σπίλωση Βαγγελη Ιωάννου μετά την εισήγηση σου για την Φόρμουλα 1 η εισήγησης η σου για αγορά τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Κωπηλασίας;

Έκανες δικαστήριο και κατήγγειλες το συνάδελφο που αναφέρεται στο δημοσίευμα και στην επάρκεια σου αλλά και στο μαγικό τόπο σου όπως αναφέρει να απαξιώσεις την ιστορική εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» (Που είχα την τιμή να εργαστώ με 68.000 δραχμές το μήνα)

Αγαπητέ βαγγέλη λόγω χώρου δεν αναφέρομαι σε δημοσιεύματα με φωτοτυπίες επίσημων εγγράφων της ΕΡΤ και με τίτλο «ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΔΤ ΚΑΙ ΝΕΡΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ»

Τους κατήγγειλες και αυτούς τους συναδέλφους για συκοφαντίες και σπίλωση τους ονόματος σου αγαπητέ Βαγγέλη Ιωάννου;

Λοιπόν Βαγγέλη Ιωάννου πες στον δικηγόρο σου ότι εγώ απάντησα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 24 ωρο γιατί είμαι σε όλα νομοταγής πολίτης και σέβομαι την δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της.

Εγώ λεφτά δεν έχω για δικηγόρους. Ούτε μπόνους πήρα πότε ,ούτε υπερωρίες άσε που είμαι ια ζωή στο κυνήγι του μεροκάματου.

Για αυτό στα δικαστήρια που θα με τρέξεις θα καλέσω όλους τους συναδέλφους που αναφέρουν το όνομα σου σε δημοσιεύματα τους για μάρτυρες.

Όσο για τον ΠΣΑΤ και την ΕΣΗΕΑ;

Με πολύ μεγάλη χαρά θα περιμένω τις καταγγελίες σου .

Για να καλέσω και εκεί τις ηγεσίες που σε έλεγαν παράνομο και κατήγγειλα τις προσλήψεις στη ΔΤ και την ΝΕΡΙΤ ,για να με καταδικάσουν.

Αυτά μετά τιμής και εκτίμησης στο πρόσωπο σου με το ποιο δεν έχω λόγο να με δει ο θεός.Ως επαγγελματία και γνωστη του μπασκετ σε αναγνωρίζω προς θεού και πάλι .αν ειναι δυνατόν.Για τις διευθυντικές σου δρασεις αντιγραφω τους αλλους και σχολιάζω τιποτα περισσότερο και τ’ιποτα λιγότερο.Μη δημιουργούμε λανθασμενες εντυπωσεις με…εξωδικα .

ΥΓ: Όπως θα πρόσεξες δεν έγραψα τίποτα περί διαδικασιών προσλήψεων σε ΔΤ και ΝΕΡΙΤ. Εσύ δεν ήσουν τότε διευθυντής αν δεν κάνω λάθος; Δεν νομίζω να σε συκοφαντώ να σπιλώνω Και να σε μειώνω επαγγελματικά;

Και για αυτά πάλι τους συναδέλφους και τα δημοσιεύματα τους έχω για μάρτυρες φίλτατε Βαγγέλη.

 

Share.

Comments are closed.