Κτηνωδία: Πατέρας κατήγγειλε ότι ο 10χρονος γιος του κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του

0

Μια ασύλληπτη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία 10χρονος μαθητής Δημοτικού σχολείου κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του, έκανε πατέρας σε ορεινό χωριό έξω από τον Βόλο στις 26 Οκτωβρίου. Ο πατέρας οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη αφού το παιδί του είχε διαμαρτυρηθεί για έντονους πόνους και είχε παρατηρηθεί αλλαγή στην συμπεριφορά του.

Η καταγγελία του πατέρα στην Αστυνομία ανέφερε ότι δύο αγόρια και ένα κορίτσι της Στ’ τάξης Δημοτικού, που πήγαιναν στο ίδιο σχολείο με το παιδί, τον κακοποίησαν σεξουαλικά μέσα στο σχολείο, που βρίσκεται στην περιοχή Βόλου, με αιχμηρό αντικείμενο.

Στη συνέχεια κινήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται όπως η εξέταση του μικρού μαθητή της Ε’ Δημοτικού από ιατροδικαστή και παιδοχειρουργό στη Λάρισα,  σύμφωνα με το αποτέλεσμα της οποίας, διαπιστώνεται η κακοποίηση του ανήλικου μαθητή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής της Ε’ Δημοτικού ήδη άλλαξε σχολείο, μετά από συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας, για να προστατευτεί.

Σχηματίστηκε δικογραφία εναντίων των τριών παιδιών με την κατηγορία της παρά φύσης σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ αναμένεται να σχηματιστεί και δικογραφία κατά των γονέων τους για παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου αλλά και για την οικογενειακή επιμέλεια.

Share.

Comments are closed.