Βρέθηκε το κλεμμένο κινητό της μητέρας του Αλέξη Τσίπρα! Τα δικά μας γιατί δεν βρίσκονται;

0

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo, η μητέρα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έπεσε θύμα κλοπής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα,  η Αρίστη Τσίπρα είχε πάει στο κοιμητήριο Αθηνών και όταν έφυγε, συνειδητοποίησε ότι μέσα στο μικρό τσαντάκι που είχε μαζί της, δεν υπήρχε το κινητό της.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι της στον Διόνυσο ειδοποίησε την ασφάλεια του πρωθυπουργού πως δεν θα έχει κινητό γιατί της το έκλεψαν.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και αστυνομικός της ασφάλειας του πρωθυπουργού ειδοποίησε τα κεντρικά για να βρεθεί άμεσα το iPhone της κας Αρίστης Τσίπρα προκειμένου να μην “πέσει” σε… λάθος χέρια και ενδεχομένως να δημοσιοποιηθούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ή οικογενειακές φωτογραφίες της οικογένειας Τσίπρα. (Με των άλλων πολιτών, τι γίνεται;)

Με τα ηλεκτρονικά μέσα της ΕΥΠ και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το στίγμα από το κινητό της μητέρας του πρωθυπουργού εντοπίστηκε σε μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια το απόγευμα της Κυριακής (23.10.2016).

Όπως διαπιστώθηκε, δράστης της κλοπής ήταν ένας νεαρός (26-28 ετών) Ρομά, που μαζί με άλλα άτομα είχαν συστήσει σπείρα που έκλεβε κινητά έξω από νεκροταφεία και νοσοκομεία. Με εισαγγελική παραγγελία έγινε επιχείρηση στο σπίτι στα Άνω Λιόσια από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και στελέχη του τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Καλά της κας Τσίπρα το τηλέφωνο βρέθηκε σε χρόνο ρεκόρ και σωστά έγινε… Τα δικά μας κλεμμένα αντικείμενα (τιμαλφή ή κινητά ή ό,τιδήποτε άλλο) γιατί δεν βρίσκονται; Θα μας απαντήσει κανείς, για να πούμε κι εμείς οι απλοί πολίτες αυτού του ότι νιώθουμε ασφαλείς;

Share.

Comments are closed.