Μέλος της Χρυσής Αυγής, υποψήφιος βουλευτής και δήμαρχος ο εκτελεστής της Πανόρμου

0

Νεκρός έπεσε ένας γυμναστής, από τα πυρά συνταξιούχου αστυνομικού το απόγευμα της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου.

Αιτία ήταν, οι κάμερες ασφαλείας που είχε βάλει στην είσοδο της πολυκατοικίας ο γυμναστής για να έχει εικόνα από την είσοδο του γυμναστηρίου να ήταν η αφορμή του καυγά.

Ο ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στους Αμπελόκηπους

ονομάζεται Φώτης Μπέλλος και αναζητείται. Ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία στις εκλογές του 2012 και υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας επίσης με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής.

Στις 20 Αυγούστου 2012, ο απόστρατος αστυνομικός με πρόσχημα την πάταξη της εγκληματικότητας φέρεται να ήταν επιφορτισμένος με τη δημιουργία ταγμάτων εφόδου της ΧΑ στην περιοχή του.

Σε άρθρο μίσους σε τοπική εφημερίδα, ο φερόμενος ως δράστης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η τρομοκρατία του κράτους του υπουργείου Προστασίας του λαθραίου αλλοδαπού εισβολέα και της παράλυτης Αστυνομίας της αλλοδαπολαγνίας δεν θα περάσει. Θα έρθει η ώρα της τιμωρίας για τις πράξεις και για τις παραλείψεις των κρατικών οργάνων»

Με την κίνησή του αυτή προκάλεσε τον τότε αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας Βασίλη Γεωργακόπουλο, καθώς δήλωσε ότι αποτελεί απάντηση σε συνέντευξη που είχε δώσει τότε ο ταξίαρχος ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να υποκαταστήσει την Αστυνομία.

Μάλιστα είχε προβεί τότε και δηλώσεις για τους αστυνομικούς του ΑΤ Μελιγαλά με ανακοίνωση η οποία ανέφερε: «Να μετατεθούν από το ανεπαρκές υπάρχον στα χαρτιά Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά όσοι αστυνομικοί είναι ανεπαρκείς, φοβισμένα ανθρωπάκια και λειτουργούν ως να ευρίσκονται στο αμπέλι τους, χωρίς υπηρεσιακή γνώση και συνείδηση».

eleftheriaonline.gr Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013: Φώτης Μπέλλος θα είναι υποψήφιος στην Οιχαλία με Χρυσή Αυγή

«Υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής θα είναι ο Φώτης Μπέλλος, τοπικό στέλεχός της, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος.

“Θα είμαστε παρόντες στις δημοτικές εκλογές. Εχουμε μεγάλη απήχηση στην περιοχή, όπως έδειξαν και οι εθνικές εκλογές του 2012”, είπε στην “Ε” ο κ. Μπέλλος που κατάγεται από τη Μαρίνα της Δημοτικής Ενότητας Είρας και ήταν υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στις περσινές εκλογές.

Ο ίδιος παρατήρησε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα και σε άλλους δήμους με εθνικά ψηφοδέλτια

Οι υποψήφιοι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» και οι σταυροί που έλαβαν:

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (9.044)
Κουκούτσης Δημήτριος 3.775
Αλευράς Λυκούργος 2.546
Καραμπάτσου Αθανασία 1.404
Κουράκος Νικόλαος 1.071
Μπέλλος Φώτιος 978
Μανδραπήλιας Νικήτας 752
Λιαντινιώτης Λυκούργος- Διονύσιος 510

Δείτε το βίντεο όπου γίνεται η παρουσίαση της υποψηφιότητας του Φώτη Μπέλλου με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία, Μάιος 2012

Share.

Comments are closed.