Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης η μουσική επιμελήτρια του ΟΑΣΑ

0

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κ.Ο Βριλησσίων – Πεντέλης είναι η κα. Ευθυμιάδου Αναγνωστέλη Βέρθα που προσελήφθη από τον ΟΑΣΑ για να φτιάχνει play list με μουσική που θα ακούν στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και τους δημόσιους χώρους του μετρό οι επιβάτες.

Μάλιστα η κα. Ευθυμιάδου η οποία θα αμειφθεί με 3900 ευρώ για δύο μήνες, ήτοι 1950 ευρώ μηνιαίως, είναι όπως παραδέχεται η ίδια μουσικός, καθηγήτρια πιάνου. Είναι ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αφού ήταν υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στο δημοτικό διαμέρισμα Πεντέλης και τακτικό μέλος της συντονιστικής του ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια περιοχή.

Γιατί ασχολούμαστε με αυτή την περίπτωση; Δηλώνουμε ότι δεν έχουμε απολύτως τίποτα και τη συγκεκριμένη κυρία, που δόξα το θεό, βρήκε δουλειά. Αυτή καλά κάνει. Μακάρι να μπορούσαν όλοι να βρουν κάποια δουλειά.

Ασχολούμαστε γιατί και και σεις κύριοι κυβερνώντες είστε μια από τα ίδια τα παλιά! Τα παλιά που θεωρητικά και λεκτικά έχει καταγγείλει το κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ως το παλιό που πρέπει να πεταχτεί στο «πυρ το εξώτερον»!!! Έλα όμως που η νομή της εξουσίας αγαπητοί «σύντροφοι» σας κάνει να γίνεστε μια από τα ίδια με όσους έχετε στο παρελθόν καταγγείλει. Θλίψη… Τίποτα άλλο…

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner