Ο Σταύρος Θεοδωράκης για τον Θεοδόση Πελεγρίνη: Απλά ψεύτης…

0

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξαπέλυσε επίθεση στον υφυπουργό Παιδείας Θεοδόση Πελεγρίνη, σχετικά με την χθεσινή κόντρα που είχαν στη βουλή και τις δηλώσεις του υφυπουργού για το Ολοκαύτωμα, χαρακτηρίζοντας τον ψεύτη.

«Απλά ψεύτης.
Ο κ. Πελεγρίνης προσπάθησε χθες στη Βουλή να απαντήσει στην κριτική μου για τις προσβλητικές του δηλώσεις για το Ολοκαύτωμα, και είπε: «Μίλησα με την Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα. Τη ρώτησα “διαβάσατε το κείμενό μου; Ποια είναι η γνώμη σας”. “Ίδια με τη δική σας” μου λέει. Πώς δημιουργείται εκ του μη όντως τέτοιο ζήτημα;».
Την απάντηση του κ. Πελεγρίνη πανηγύρισαν Βουλευτές του Σύριζα και σήμερα η “Αυγή” υπό τον τίτλο «Αποστομωτική απάντηση Πελεγρίνη στον Θεοδωράκη», έγραψε στο Facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης, «ρίχνοντας λάδι» στην κόντρα του με τον Πελεγρίνη.

«Και τώρα ήρθε η απάντηση από την πρεσβεία του Ισραήλ: Η Πρέσβης κυρία Ιρίτ Μπέν –Άμπα, συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον κ. Υφυπουργό την Δεύτερα 19 Σεπτεμβρίου αναφορικά με ομιλία που είχε κάνει ο κ. Πελεγρίνης στη Βουλή μερικές ημέρες νωρίτερα για το θέμα της ιστορικής μνήμης. Η Πρέσβης ρώτησε για κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο Υφυπουργός οι οποίες ήταν αντισημιτικές. Ο κ. Πελεγρίνης δήλωσε ότι εννοούσε το αντίθετο. Η Πρέσβης πρότεινε να εκδώσει ο Υφυπουργός μια διευκρινιστική δήλωση η οποία αργότερα εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣ) απέστειλε επίσης μία σκληρή επιστολή στον Υφυπουργό στην οποία απάντησε με διευκρινιστική δήλωση.
Τυπική περίπτωση υπουργού των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: απάτη – απάτη – απάτη
».

Share.

Comments are closed.