Θεανώ Φωτίου: Οι υπάλληλοι στα υπουργεία δεν κάνουν τίποτα!!!

0

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μίλησε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη και εξαπέλυσε πυρά κατά των δημόσιων υπαλλήλων που εργάζονται στα υπουργεία.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «όντως οι δημόσιου υπάλληλοι στα υπουργεία δεν κάνουν τίποτα, αυτό μας έχει δείξει η μέχρι τώρα εμπειρία μας». Συνέχισε λέγοντας πως «είναι ένα κράτος στο οποίο εμείς καθόμαστε πάνω και αυτό από κάτω μας υπονομεύει».

Εν συνεχεία τόνισε πως «αν δεν είχα νομικό σύμβουλο με αυτά που μου φέρνουν να υπογράψω, θα είχα πάει στη φυλακή».

Επανερχόμενη στο θέμα των υπαλλήλων είπε πως «το 25% του υπουργείου μου τους έχω μάθει έναν έναν, είναι νέα παιδιά, ξέρουν γράμματα και μας βοηθάνε. Είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δεξιοί, εμείς δε ζητήσαμε κοινωνικά φρονήματα. Το υπόλοιπο 25%, τα διευθυντικά στελέχη, είναι αυτοί που μας υπονομεύουνε».

Οι υπάλληλοι του υπουργείου έκαναν στάση εργασίας με αφορμή της δηλώσεις της και την καλούν να ανακαλέσει.

Τα μαζεύει η Θεανώ Φωτίου τώρα

«Λυπάμαι για τις καταγγελίες της Ομοσπονδίας, η οποία πήρε απόφαση βασιζόμενη σε στοιχεία αποσπασματικά από το διαδίκτυο και δεν θέλησε να συναντηθεί μαζί μου, παρά τη σχετική μου πρόταση».

Τα παραπάνω τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Εργασίας.

«Η εμπειρία μου τους 18 μήνες που βρίσκομαι στο υπουργείο και συνεργάζομαι καθημερινά με το προσωπικό των υπηρεσιών της Πρόνοιας είναι ιδιαίτερα θετική και αποδοτική. Αυτή η συνεργασία έχει δώσει και δίνει πολλούς καρπούς στο πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, στο σχεδιασμό του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, στο ΤΕΒΑ, στην προστασία ΑμεΑ, ηλικιωμένων και παιδιών και σε πολλές νομοθετικές πρωτοβουλίες», επισημαίνει η κ. Φωτίου.

Κι επειδή για μια φορά ακόμα εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη των λεγομένων τους, όπως θα έπρεπε να κάνουν, δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Ομιλία Θεανώς Φωτίου στη Νέα Σμύρνη σχετικά με τις Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πριν το Συνέδριο του Κόμματος

Share.

Comments are closed.