O κ. Χρ.Καλογρίτσας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαπλοκή και τα ΜΜΕ

0

«Ψαρεύοντας» στο διαδίκτυο αλιεύσαμε ένα πολύ μεγάλο «λαβράκι»! Βρήκαμε μια φωτογραφία στην οποία ο εργολάβος και υπερθεματιστής στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες Χρήστος Καλογρίτσας εμφανίζεται στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: «ΜΜΕ – Διαπλοκή και Διαφθορά», όπως ξεκάθαρα φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

Αφίσα εκδήλωσης ΣΥΡΙΖΑ Ν ΣμύρνηςΗ εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης στις 8 Ιουνίου με ομιλητή τον Νίκο Παππά και τους δημοσιογράφους Κώστα Αρβανίτη, διευθυντή Ρ/Σ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και Κατερίνα Ακριβοπούλου. Όπως μαρτυρά και η σχετική αφίσα της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση αυτή ο κ Χρήστος Καλογρίτσας φαίνεται κάθεται δίπλα σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, μπροστά – μπροστά.

Και πριν μας πείτε, σύντροφοι, ότι δουλεύουμε για τη μονταζιέρα της ΝΔ, σας ενημερώνουμε ότι την φωτογραφία την «τραβήξαμε» από το επίσημο site του Ρ/Σ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΔΩ και την αφίσα από το site left.gr ΕΔΩ

Τώρα αν είναι τυχαίο ότι σε λιγότερο από 25 μέρες μετά, ο επιχειρηματίας κατέθεσε φάκελο υποψηφιότητας διεκδικώντας μια από τις τέσσερις άδειες εθνικής εμβέλειας, αυτό θα το δείξει η ζωή!.

Σημειώνεται επίσης ότι τις τελευταίες ημέρες έχει δει το φως της δημοσιότητας πλήθος αποκαλύψεων. Μεταξύ αυτών ότι ο κ. Καλογρίτσας και ο γιος του Ιωάννης – Βλαδίμηρος ελέγχονται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος από τον Ιανουάριο του 2015.

Share.

Comments are closed.