Μικροομολογούχος πλησίασε τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ για να διαμαρτυρηθεί

0

Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε με πολίτη που πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον πρωθυπουργό για να διαμαρτυρηθεί σημειώθηκε στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια εγκαινίων του ρωσικού περιπτέρου από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος την ώρα εκείνη έκανε δηλώσεις για τη συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας, της τιμώμενης χώρας στη φετινή ΔΕΘ.

Ο άνδρας που έχασε τα χρήματά του μετά το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων άρχισε να φωνάζει εκνευρισμένος προς τον πρωθυπουργό: «Εγώ δούλεψα για σένα, είμαι παθών, μικροομολογιούχος του ελληνικού Δημοσίου! Με καταστρέψανε εμένα! Πενήντα χρόνια δούλευα, δεν έχω να πάρω φάρμακα, εσείς δεν ντρέπεστε; γιατί δεν συνεργάστηκες με τον Σαμαρά; Ντροπή σας!».

Άμεσα οι άνδρες ασφαλείας του πρωθυπουργού τον απομάκρυναν από τον χώρο, χωρίς την ώρα εκείνη ο κ. Τσίπρας να του απαντήσει. Σε αναφορά του αργότερα για το συμβάν, ο πρωθυπουργός σχολίασε: «Στον φίλο μας θα εξηγήσω αργότερα, ήθελε να με ρωτήσει γιατί δεν συνεργάστηκα με τον Σαμαρά… Αυτά συμβαίνουν» είπε γελώντας ο Αλέξης Τσίπρας.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner