Ελληνικό πρωτάθλημα: Με υποβιβασμό κινδυνεύει η Βέροια

0

Σε σοβαρές «περιπέτειες» για τα καλά μπήκε η Βέροια! Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Λιβάνιος, η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό άδειας στη «Βασίλισσα του Βορρά» και κινδυνεύει μέχρι και με υποβιβασμό από τα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο φάκελος που κατέθεσε ο Κώστας Παπαδόπουλος, στον οποίο έχουν παραχωρηθεί οι μετοχές από τον Θόδωρη Καρυπίδη, είχε αρκετές ελλείψεις κι ως εκ τούτου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού… άναψε κόκκινο!

Η ΕΠΟ έχει ήδη ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία την επόμενη εβδομάδα (ουσιαστικά δόθηκε προθεσμία κάποιων ημερών στην Βέροια) θα περάσει από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Αν εκεί, η παράβαση, βάσει του κώδικα, χαρακτηριστεί ως «βαρεία», τότε η ομάδα της Ημαθίας κινδυνεύει ξεκάθαρα με αποβολή!

Υπενθυμίζεται πως και πέρσι είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο, λίγο πριν την εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος. Τότε ήταν η Κέρκυρα, η οποία είχε πέσει και τη θέση της πήρε ο Λεβαδειακός. Βέβαια, εφόσον η Βέροια αγωνιστεί την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια αποβληθεί, τότε δεν θα μπορεί να γίνει αντικατάσταση και η Σούπερ Λίγκα θα προχωρήσει με 15 ομάδες, κάτι που σημαίνει πως κάθε αγωνιστική, κάποιος θα παίρνει τρίποντο άνευ αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε άδεια, ωστόσο για μικρότερο «παράπτωμα». Πιο συγκεκριμένα, επειδή το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καλύπτει μόνο το 40% του γηπέδου, ενώ πρέπει να καλύπτει το 100%», όπως και για κάποιες δόσεις ενοικίου για τους Ζωσιμάδες, που δεν έχουν πληρωθεί. Οι «παραβάσεις», όμως, δεν θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές και εκτιμάται πως θα δοθεί λύση άμεσα.

 

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner