Έκανε πίσω η ΕΠΟ για τους δικαστές, προς «σέντρα» το πρωτάθλημα

0

Σε λύση φαίνεται ότι οδεύει το βασικό πρόβλημα που οδήγησε στην αναβολή του πρωταθλήματος από τον υφυπουργό Αθλητισμού, μιας και η ΕΠΟ κατά τη διάρκεια του σημερινού ΔΣ εκπλήρωσε τουλάχιστον το ένα μέρος της συμφωνίας με τη FIFA, αποφασίζοντας να επαναφέρει την προηγούμενη σύνθεση της επιτροπής δεοντολογίας.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, θεωρείται αρκετά πιθανό ο Σταύρος Κοντονής να άρει την απόφαση για αναβολή και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει, μετά την διακοπή για τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του ΔΣ παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους ο Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος) και ο Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος)

Μετά το πέρας του ΔΣ, και κατά την αποχώρηση του, ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ερωτηθείς αν σκοπεύει και αυτός να παραιτηθεί, απάντησε: «Θα παραιτηθώ αφού εξαντλήσω κάθε ένδικό μέσο».

Το πρωί της Τρίτης, με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ είχε ενημερώσει πως η προγραμματισμένη συνάντηση των εκπροσώπων των ΠΑΕ της Super League με την αντιπροσωπεία της FIFA με θέμα συζήτησης τη διαιτησία, ματαιώθηκε, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των εκπροσώπων των ομάδων.

Share.

Comments are closed.