Στη ρεματιά Χαλανδρίου με τους Νότη Μαυρουδή, Νένα Βενετσάνου, Γιώργο Τοσικιάν

0

Το Νότη Μαυρουδή και τη Νένα Βενετσάνου, οι οποίοι, αρκετά χρόνια μετά την πρώτη και πετυχημένη τους συνεργασία, ενώνουν και πάλι τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις, φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016, Νύχτες Αλληλεγγύης, την Τετάρτη 31 Αυγούστου. Μαζί τους ο κιθαριστής Γιώργος Τοσικιάν.

Με τα ιδιαίτερα ηχοχρώματα της φωνής και της κλασικής κιθάρας η γνωστή τραγουδίστρια – τραγουδοποιός Νένα Βενετσάνου, ο συνθέτης – κιθαριστής Νότης Μαυρουδής και ο κιθαριστής Γιώργος Τοσικιάν θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο σε δύο κιθάρες και σε τραγούδια που ενώνουν δύο διαφορετικούς αλλά και τόσο συναφείς δημιουργούς, οι οποίοι δεκαετίες τώρα βασίστηκαν στην ποίηση, για να εκφράσουν τα όνειρα, τις ελπίδες και τους καημούς της ψυχής.

Στο πρόγραμμα των συναυλιών που πραγματοποιούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι τρεις καλλιτέχνες, υπόσχονται «να δράσουν ως βάλσαμο για το νου και την καρδιά στις ταραγμένες εποχές που ζούμε αλλά και να αναδείξουν τη βαθύτερη ομορφιά της μουσικής, του λόγου και των νοημάτων τους, θυμίζοντάς μας πως οι τέχνες μπορούν να γίνουν όπλα αντοχής κατά της ασχήμιας και της παρακμής».

Share.

Comments are closed.