Δ.Ο.Ε.: Όχι στον αποκλεισμό των γυμναστών της ΠΕ από τη διαδικασία για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία

0

Με ανακοίνωσή της η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) καταγγέλλει τον αποκλεισμό των Γυμναστών της Π.Ε. από την δυνατότητα απόσπασής τους στα Ευρωπαϊκά Σχολεία για το σχολικό έτος 2016-17 και ζητά να διορθωθεί αυτή η αδικία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΟΕ
«Με την από 13-7-2016 πρόσκληση ενδιαφέροντος για απόσπαση εκπαιδευτικών στα ευρωπαϊκά σχολεία για τα σχ. έτη 2016-17 και 2017-18, δημιουργείται, για μια ακόμη φορά, καθεστώς άδικης και άνισης μεταχείρισης έναντι των εκπαιδευτικών ΠΕ11 που υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Οι, παραπάνω, συνάδελφοι Φυσικής Αγωγής στερούνται της δυνατότητας να τύχουν απόσπασης στα Ευρωπαϊκά Σχολεία για τα σχ. έτη 2016-17 και 2017-18 σε αντίθεση με τους συναδέλφους της ίδιας ειδικότητας οι οποίοι υπηρετούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Θεωρούμε ότι αποκλεισμός των συναδέλφων είναι αδικαιολόγητος και ότι είναι δίκαιο και επιβεβλημένο  να γίνει συμπληρωματική προκήρυξη ώστε να δοθεί η δυνατότητα και στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής οι οποίοι υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση να συμμετέχουν στη διαδικασία για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner